Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

8. nedēļa: Ernests iekāpj pelnītā „Porsche”

8. nedēļa: Ernests iekāpj pelnītā „Porsche”
Pirmais kauss un platākais smaids Ernesta Gulbja karjerā.

Foto: Scanpix/F64

Par aizvadītās nedēļas labāko Latvijas sportistu pārliecinoši kļuvis tenisists Ernests Gulbis, kas turnīrā Delrejbīčā (ASV) izcīnīja pirmo ATP uzvaru vienspēļu karjerā.

Iespējams, ka šis gads patiešām paies Ernesta zīmē – pārlieku jau nobriedušu un savāktu sniegumu sācis demonstrēt 21 gadus vecais latvietis, kas iepriekš mocījās ar vecumam raksturīgu psiholoģisko un fizisko nestabilitāti. Delrejbīčas finālā viņš pārliecinoši tika galā ar horvātu Karloviču (6:2, 6:3), kas tiek saukts par labāko servētāju ATP apritē. Par uzvaru latvietis nopelnīja 75 700 ASV dolārus un jaunu „Porsche” sporta automašīnu, taču daudz lielāks ieguvums ir viņa kāpums ATP rangā – tagad Ernests atrodas 45. vietā, kas tikai nedaudz atpaliek no viņa 2008. gada vasaras aizsniegtā plaukta – toreiz viņš šajā rangā bija 38. Ja Gulbis tādā garā turpinās – piemērām, jau pēc nedēļas prestižajā Indianvelsas turnīrā – tad varam sagaidīt pārliecinošu lēcienu vēl augstāk, jo ir kur tiekties. Acīmredzot Ernestam pašam vajadzēja vispirms bedrē ierāpties, lai pēc tam ar tām pašām rokām un kājām tikt no tās ārā – citi jau šajā vecumā viņam vairs nevarēja palīdzēt. Tajā pašā laikā atceramies, ka ne jau katru nedēļas nogali Gulbis tagad plosīs savus pretiniekus. Būs arī paspēles, taču šī pirmā uzvara – tā paliks kā skaistas atmiņas, kam jāmotivē sportistu turpmākajam cēlienam. To arī novēlam!

  +6 [+] [-]

, 2010-03-01 08:09, pirms 15 gadiem
Jāsāk būvēt angārs, kur autiņus turēt

  +1 [+] [-]

, 2010-03-01 08:11, pirms 15 gadiem
Pirmkārt, Gulbim ir tikai 21 gads. Otrkārt, Gulbim pašam nekādi neizdevās tikt ārā no tās bedres, kurā bija iekritis. Palīgā nāca ļoti labs treneris, kurš Gulbim acīmredzot ir pietiekoši liela autoritāte, lai viņā arī klausītos.
Puče, varbūt par tenisu vajag ļaut rakstīt citiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-03-01 10:54, pirms 15 gadiem
Dark_Side rakstīja: Jebkurā gadījumā super! Tikai man tāda pārdoma... Kāds reali rezons ir no tā porša, ja viņš čut ne katru nedēļu ir citā pasaules krajā? Un ja paņem vairākus ATP titulus? Tad ko autosalonu jāver vaļā?
Ērnij - atmet to autosu uz LV un uzdāvini kādam loterijā, tāpat ir teiciens, ka pirmie kucēni jāslīcina
jocigs esi ? kapec vinjam butu tas auto kadam loterijaa jaatdod... atdos maatei, vecteevam vienalga kam.. tas ir vinja nopelniitais auto... taapat kaa kauss

  -2 [+] [-]

, 2010-03-01 20:22, pirms 15 gadiem
Ernesta abi vectēvi diemžēl jau ir citā saulē - basketbolists un treneris Alvils Gulbis un aktieris Uldis Pūcītis, diez vai šiem tur poršiņš vajadzīgs, tas būtu adresēts misteram PO.
Tomēr vienu nākotnes elementu no Armanda rakstītā nesapratu, kas ir paspēles? Vai tie paši moskaliskie "proigriši"?
Bet par Ernestiņu prieks, labi, ka viņam tāds tētis, kas (cerams) spēs jauno talantu tiktāl rāmjos noturēt, ka nesāks svilpot to pašu dziesmiņu, ko pārlēkušās latvju basketbola zvaigznes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja