Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Belova un Mikucka izcīna sudraba medaļas IFBB "Arnold Classic Europe" turnīrā Madridē

Agris Suveizda

Belova un Mikucka izcīna sudraba medaļas IFBB "Arnold Classic Europe" turnīrā Madridē
Vanesa Belova
Publicitātes foto

Otrdien mājup no Spānijas pilsētas Madrides atgriezās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas izlase, kas no 24. līdz 28. septembrim piedalījās IFBB "Arnold Classic Europe" turnīrā bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un "men's physique", informē federācija.

Latvijas izlasi pārstāvēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova, galvenais treneris Vladimirs Belovs un septiņas Latvijas izlases sportistes.

"Arnold Classic" turnīrs tradicionāli notiek septembrī Madridē, pulcē dažādu sporta veidu pārstāvjus un ir nozīmīgs ar to, ka sacensībās piedalās un balvas uzvarētājiem pasniedz Pasaules mēroga bodibildinga leģenda Arnolds Švarcnegers. Sacensības ilga trīs dienas, bija apvienotas ar lielāko "Expo" izstādi Eiropā, ļoti saspringtas, ar lielu konkurenci un pulcēja vairāk kā 1400 sportistus no sešiem pasaules kontinentiem.

Fitnesa sporta veida pārstāve, trīskārtējā IFBB Pasaules čempione fitnesā jauniešiem, piecpadsmitgadīgā rīdziniece Vanesa Belova debitēja pieaugušo konkurencē un tik augsta ranga sacensībās uzrādīja fantastisku rezultātu izcīnot 2. vietu un sudraba godalgu kategorijā - fitness virs 163cm. Vēl divām fitnesa sporta veida pārstāvēm no Latvijas Marinai Žvančukai un Kristīnei Haritonovai attiecīgi septītā un astotā vietas.

Bikini fitnesa sporta veids tika iedalīts sešās auguma kategorijās, kur kopējais dalībnieču skaits pārsniedza 200 sportistes.

2015.gada IFBB Latvijas čempione, talantīgā Aleksandra Mikucka izcīnīja augsto 2.vietu divdesmit sešu sportistu konkurencē (bikini fitnesa kategorijā līdz 166 cm).

Olga Borisova kategorijā bikini fitness -160cm ieņēma 9.vietu no 44 dalībniecēm!

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlasi ar ļoti veiksmīgo uzstāšanos un ar optimismu gatavojas IFBB Pasaules čempionātam 2015, kas notiks novembra vidū Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Materiālu sagatavoja
Kristīne Vederņikova,
Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente