Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Sestdien Ventspilī notiks "Autotehnica spēkavīru čempionāta" 8. posms

Andrejs Siliņš

Sestdien Ventspilī notiks "Autotehnica spēkavīru čempionāta" 8. posms
Foto: stipriem.lv

Sestdien, 1.augustā, Ventspilī (Ostas promenādē pie “Ceļotāja govs”) plkst. 13:00 notiks šī gada “Autotehnica Latvijas Spēkavīru čempionāta” astotais posms, kurā atlēti sacentīsies individuāli.

Ventspilī spēkavīru sacensības ir iecienīta pilsētas svētku tradīcija un tās ik gadu klātienē vēro daudz skatītāju. Šogad turnīrs būs tikpat interesantas kā citus gadus, jo piedalīsies tikai labākie un spēcīgākie atlēti - Jānis Šleckus, Edgars Andersons, Aivars Šmaukstelis, Didzis Zariņš, Ivars Grahoļskis, Jānis Ilgavižs, Igors Podčeredņičenko, Magnuss Vucāns, Otomārs Skreija un arī ugālietis Oskars Martužans.

Sacensībās Ventspilī spēkavīri individuāli izpildīs sešus vingrinājumus. Turnīrs sāksies ar 17 tonnas smagas “MAN” automašīnas vilkšanu, pēc tam turpināsies ar smaguma turēšanu izstieptās rokās, “Keraterm” ķerras stumšanu, “Bosch” nēšu nešanu, “Buderus” pulksteni, bet noslēgumā – “Officeday” atlanta akmeņu celšana.

Apmeklētāji vingrinājumu starplaikos varēs piedalīties dažādos konkursos, izmēģināt piemērota smaguma spēkavīru inventāru un izcīnīt balvas no atbalstītājiem.

2015.gada spēkavīru sezonas oficiālais ģenerālsponsors ir uzņēmums “Autotehnica” - kravas automašīnu un to piekabju, meža tehnikas, traktortehnikas, būvtehnikas, lauksaimniecības tehnikas un autobusu remonts. Atbalsta “Melna Coffee”, “Officeday”, “Keraterm”, “Smiltenes piens”, “Bosch”, “Buderus” un gaļas pārstrādes uzņēmums “Nākotne”.

Informāciju sagatavoja
Elīna Gārbena
SIA “Stipriem Events & Media” sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja