Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Kindzulis ar jaunu Latvijas rekordu triumfē WPC pasaules čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kindzulis ar jaunu Latvijas rekordu triumfē WPC pasaules čempionātā
Reinis Kindzulis
Foto: goldbarbell.lv

14.novembrī Floridā (ASV) notika WPC pasaules čempionāts svara stieņa spiešanā guļus, kurā Latvijas labākais svara stieņa spiedējs kandavnieks Reinis Kindzulis ar rezultātu 252,5 kg izcīnīja uzvaru absolūtajā junioru vērtējumā, labojot Latvijas rekordu.

Pirmajā piegājienā divdesmit divus gadus vecais kluba „Gold Barbell” smagatlēts Reinis Kindzulis uzspieda 225 kg, otrajā 240 kg, bet trešajā pēdējā piegājienā latvietis pārvarēja 252,5 kg atzīmi, kas ir lielākais svars kādu jebkad Latvijā guļus spiedis juniors.

„Mērķis sasniegts. Esmu gandarīts par paveikto, taču darbs ar to neapstājas,” portālam Sportacentrs.com skaidroja pazīstamā smagatlēta Ivara Cīruļa audzēknis.

Jāpiezīmē, ka Kindzulis ar labiem rezultātiem startējis arī vairākos prestižos svara stieņa spiešanas komercturnīros, kā arī viņš ir Latvijas, Baltijas un Eiropas čempions, kā arī viņam pieder pirms gada uzstādītais WPC Eiropas rekords junioriem.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Jaunumi