Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Soļotāja Anita Liepiņa izmēģinās spēkus fitnesa sacensībās

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Soļotāja Anita Liepiņa izmēģinās spēkus fitnesa sacensībās
Anita Liepiņa soļošanas sacensību laikā un foto sesijā
Foto: Sporto.lv un Uģis Grantiņš

Latvijas viena no atpazīstamākajām vieglatlētēm, trīskārtējā Olimpisko spēļu dalībniece soļošanā Anita Liepiņa, 4, jūnijā piedalīsies Tukumā notiekošajā atklātajā NABBA Baltijas čempionātā bodibildingā un fitnesā.

Sportiste, kura 1996., 2000. un 2004. gadā startēja Olimpiskajās spēlēs soļošanas disciplīnā, Tukumā notiekošajā atklātajā Baltijas čempionātā bodibildingā un fitnesā, savus spēkus izmēģinās “Miss Fitness + 35” kategorijā.
“Anita ir ļoti labā fiziskā un vizuālā formā. Viņa treniņos ir ļoti centīga, tāpēc progress ir acīm redzams,” pārliecināts Liepiņas fitnesa treneris Andris Beķeris.

“Fitness nav bodibildings, šeit sportistēm nav lielas muskuļu masas, bet gan akcents likts uz labi trenētām sievišķīgi izteiktām formām. Protams, Anitai pirms sacensībām nedaudz vēl jāpiestrādā pie uznāciena programmas, bet vēl ir laiks, lai patrenētos.”

Priekš Anitas Liepiņas, kura pēc soļotājas karjeras beigām pievērsās rogainingam (apvidus orientēšanās komandu sporta veids), kļūstot par trīskārtējo pasaules čempioni, šī būs debija fitnesa sacensībās.

“Kā jau jebkurš cilvēks, kurš kādu lietu dara pirmo reizi, viņš uztraucās, arī Anita nav izņēmums. Viņa ir cīnītāja un tiks galā ar šo sava veida pozitīvo stresu. Manuprāt, Anita ir ideāls piemērs tam, ka sieviete pēc trīsdesmit var izskatīties lieliski. To var jebkurš, vajag tikai nedaudz piestrādāt pie sevis, un viss izdosies,” uzskata Beķeris, kurš uzsvēra, ka Liepiņa ar savu piemēru varētu iedvesmot vairākus cilvēkus pievērsties veselīgam dzivesveidam.

Kā sola Latvijas kultūrisma ikona, NABBA Latvijas federācijas šefs Māris Šveiduks, šajos mačo piedalīsies ap 150 sportistu no visas Baltijas. Šīs sacensības apmeklēs, tiesa, šoreiz kā skatītājs, cita Latvijas bodibildinga zvaigzne Aivars Visockis, kā arī citi mūsu valstī populāri cilvēki.

Izmantotie resursi:
BEIKER FITNESS - SĀKUMS