Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Karīnai Akmens labas sekmes WBFF Eiropas čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Karīnai Akmens labas sekmes WBFF Eiropas čempionātā
Karīna Akmens

8. novembrī Londonā notika WBFF Eiropas čempionāts fitnesā, kurā piedalījās Latvijas slavenākā fitnesa modele Karīna Akmens, kura pirmo reizi startēja nevis savā ierastajā Figure kategorijā, bet gan Fitness Model kategorijā.

„Es parasti sacenšos Figure kategorijā, taču, kad gatavojos sacensībām priekš augusta, man bija nelielas veselības problēmas un nācās veikt nelielu kuņģa operāciju un sacensības vajadzēja atlikt,” portālam Sportacentrs.com atklāja Karīna Akmens.

Tāpēc Karīna nolēma sacensties novembrī Londonā notiekošajā Eiropas čempionātā, taču Pro kategorijā viņai bija pieejama tikai Fitness Model kategorija. Atšķirība starp Figure un Fitness Model kategorijām ir tāda, ka meitenes tur ir krietni mazāk muskuļainas.

„Pieciniekā netiku, jo esmu krietni pārāk muskuļaina un man ir bodybuildinga rāmis - plata mugura, šaurs viduklis un lielas kājas, kas neatbilda prasībām.”

„Tas bija labs eksperiments, kurš izdevās, taču tik un tā nākamgad atgriežos Figure kategorijā . Pēc šīm sacensībām ieguvu uzaicinājumu pievienoties čempionu komandai „Domin8”, kuras sastāvā ir Monika Branta (Monica Brant), Dženna Džovela (Jen Jewell) u.c. Šīs komandas sastāvā kā sportiste debitēšu kā Figūras sportiste jau nākamgad augustā Lasvegasā (ASV).”