Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Zāģeris cīnīsies Spēkavīru Čempionu līgas finālā

Zāģeris cīnīsies Spēkavīru Čempionu līgas finālā
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 23. un 24.novembrī, Malaizijas galvaspilsētā Kualalumpurā noslēgsies Spēkavīru Čempionu līgas 2013.gada sezona, kur lielajā finālā starp pasaules spēcīgākajiem vīriem startēs arī latvietis Dainis Zāģeris.

Šogad sezona spēkavīriem bijusi ļoti gara, jo pavisam Spēkavīru čempionu līgā (SCL) norisinājušās 15 sacensības dažādās pasaules valstīs. 2013.gada sezona noslēgsies tieši Malaizijā, kur spēkavīri cīnīsies par SCL Malaizijas posma čempiona titulu un visbeidzot lielajā finālā tiks noskaidrots pasaulē stiprākā spēkavīra vārds.

Spēkavīru čempionu līgas finālā mūsu Dainim Zāģerim konkurenci sastādīs vēl 11 atlēti no dažādām pasaules valstīm, tostarp Židrūns Savicks no Lietuvas, Kristofs Radzikovskis no Polijas, Ervins Katona no Serbijas, Maiks Bērks no ASV, Hafthors Bjornsons no Islandes, Lauri Nami no Igaunijas, Alekss Mūnens no Nīderlandes, Bjorns Solvangs no Norvēģijas, Čenjangs Šī no Ķīnas, Ahmads Muhameds no Singapūras un Zarols Alfijans no Malaizijas.

Visiem atlētiem finālā būs jāveic 8 vingrinājumi, kuru kopvērtējumā noskaidros šī gada Spēkavīru čempionu līgas uzvarētāju - smagās mašīnas vilkšana, fermera pastaiga, baļķa celšana, smaguma turēšana priekšā, riepas velšana, mašīnas turēšana, smaguma celšana un autobusa vilkšana.

Informāciju sagatavoja
Elīna Gārbena
Biedrība "Par stipru Latviju!”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja