Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Apes Atklātais Čempionāts pauerliftingā

Apes Atklātais Čempionāts pauerliftingā
INFORMATĪVS FOTO

Apes novada čempionātam klasiskajā spiešanā guļus jau apaļi pieci gadi. Čempionātā tiks noskaidroti spēcīgākie novadnieki, lai sacensības padarītu aizraujošākas, aicināts tiek ikviens sporta entuziasts ierasties un pierādīt sevi cīņā par Apes novada čempiona titulu.

Pauerliftinga sezonas kalendārs ir sacensībām bagāts, teju katru nedēļu ir iespējas startēt, kādā no Latvijas pauerliftinga federācijas rīkotajām sacensībām, bet Apes novada čempionāts ir lielisks pirmais solis sportā. LPF, vēlas tevi aicināt atbalstīt sacensības ar savu dalību. Sacensības tev dos iespēju pirmoreiz izjustu sporta īsto ‘’garšu’’. Sacensības notiek atbilstoši IPF (International Powerlifting Federation) noteikumiem. Pasākuma mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu Apes novadā un Latvijā. Sacensību organizatori vēlas parādīt novada iedzīvotājiem, kas ir pauerliftings un iespējams piesaistīt jaunus censoņus regulārajai sezonai. Pasākumā, protams, noskaidrosim labākos novada atlētus, kas tiks apbalvoti ar novada medaļām un absolūtajā vērtējumā ar kausiem. Vēlamies vērst jūsu uzmanību, ka sacensību laikā, notiks tradicionālā cīņa par spēcīgākās komandas kausu.

Dalību sacensībām var pieteikt līdz šī gada 3. martam, sūtot pieteikumu uz ozo55@inbox.lv vai zvanot pa tālruni – 26165824, kā arī interneta vietnē piedalies.sp.lv . Sportisti tiks sadalīti vecuma grupās. Vīrieši uz starta izies: -59, -66, -74, -83, -93, -105, -120, un 120+ svara kategorijās. Sievietes startēs vienā kategorijā, kur uzvarētāju noteiks pēc Vilksa formulas. Jaunieši tāpat kā dāmas tiks vērtētas izmantojot Vilksa tabulu, uzvarētāju nosakot personīgā svara un pacelto kilogramu attiecībā. Sacensību organizatori ir padomājuši arī par senioru sportu, šoreiz seniori savus spēkus varēs pārbaudīt 40+, 50+, 60+ vecuma grupās, kurās, lai noteiktu spēcīgāko, arī tiks ņemta vērā Vilksa tabula.

Sacensības notiks 2016. gada 05. martā Apes sporta kompleksa lielajā zālē, Apē, Pasta iela-26. Sacensību dalībnieki aicināti ierasties uz dalībnieku reģistrāciju un svēršanu pulksten 9:00 – 10:50. Bet skatītāji un sacensību dalībnieki gaidīti pulksten 11:00 uz sacensību sākumu.
Sacensības organizē Apes novada dome sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga Federāciju, biedrību „Spēka Pasaule” un ”Gulbenes K.S.P.” Sporta klubu.

     [+] [-]

, 2016-02-21 03:23, pirms 9 gadiem
Es zinu, kur atrodas Ape!