Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Plēsnieks: "Galvenais bija uzvarēt, nevis labot rekordus"

Jānis Pārums

Plēsnieks: "Galvenais bija uzvarēt, nevis labot rekordus"
Artūrs Plēsnieks
Foto: iwf.net

Eiropas junioru čempions svarcelšanā svara kategorijā līdz 105 kilogramiem Artūrs Plēsnieks sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka labākus rezultātus liegusi sasniegt angīna, ar kuru Plēsnieks saslima pēc pasaules junioru čempionāta.

"Pirmajā mēģinājumā [raušanā] nebija tehniskas kļūdas, vienkārši es nesagaidīju signālu, ka varu mest stieni nost. Tiesneši kavējās ar signālu, uzskatu, ka tā bija viņu kļūda, bet nesākām protestēt. Katrā ziņā nebiju pirmais šajās sacensībās, kam bija tāda situācija," sacīja Plēsnieks.

Viņš atzina, ka pilnībā gandarīts ar savu veikumu nav: "Ar paceltajiem kilogramiem neesmu apmierināts, bet ar kopējo iznākumu gan. Pēc pasaules junioru čempionāta saslimu ar angīnu, kas savas sekas atstāja. Taču domāju, ka grūšanā tik un tā biju gatavs uz 215 kilogramiem, diemžēl neizdevās pacelt. Galvenais te bija uzvarēt nevis labot savus rekordus, tāpēc rezultāti ir zemāki nekā pasaules junioru čempionātā. "

"Tagad galvenais pilnībā izveseļoties uz nopietni sagatavoties uz pasaules pieaugušo čempionātu, kas novembrī notiks Francijas galvaspilsētā Parīzē. Tur mans mērķis ir iekļūt desmitniekā vai tuvu tam," piebilda 19 gadus vecais svarcēlājs.

Saistītie raksti:
Plēsnieks izcīna Eiropas junioru čempiona titulu

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 15:36, pirms 13 gadiem
Super! Lai veicās! Cerams, ka aug jauna pasaules līmeņa zvaigzne!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja