Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Spēka vīri iesāk sezonu

Andrejs Siliņš

Spēka vīri iesāk sezonu
Agris Kazeļņiks

Līdz ar pavasara tuvošanos savas aktivitātes iesāk arī Latvijas stiprākie vīri. 16. februārī, Lietuvas neatkarības dienā, Lietuvas Spēka Vīru Federācija rīkoja sezonas atklāšanas sacensības. Tās bija plānotas kā viegla iesildīšanās pirms nopietnākiem sezonas startiem. No Latvijas šajās sacensībās bija aicināti piedalīties brāļi Kazeļņiki.

Atlētiem bija jāveic pieci vingrinājumi – baļķa celšana, fermera pastaiga, kāša nešana, atlanta akmeņu celšana un stafetē. Kopvērtējumā par sacensību uzvarētāju kļuva Alvidas Bražis. Tikai vienu punktu no viņa atpalika Agris Kazeļņiks. Jāatzīmē, ka mūsu atlēts uzrādīja absolūti labāko rezultātu baļķa celšanā. Trešais palika vēl viens lietuvietis Nerius Liobikas.

Agra brālis Ivars kopvērtējumā ieņēma piekto vietu, tikai vienu punktu atpaliekot no cita lietuvieša Miškelisa. Sacensībās kopumā piedalījās 11 dalībnieku. Jāmin, ka sacensībās nestartēja viens no stiprākajiem planētas atlētiem Židrunas Savickas, kurš šo sezonu plānojis pavadīt saudzējošā režīmā. Uz starta Židrunas domā iziet tikai visaugstākās raudzes sacensībās.

Agris Kazeļņiks: „Jāpasaka paldies Lietuvas kolēģiem, kuri uzaicināja uz šīm sacensībām. Tas ļāva pamosties pēc ziemas miega. Visu ziemu esam kārtīgi strādājuši. Tas pierādījās arī šodien, kad sasniedzām diezgan pieklājīgus rezultātus pat speciāli negatavojoties. Ko tagad? Turpināsim kopā ar citiem Latvijas spēka vīriem gatavoties „Swdbankas spēka vīru čempionāta” 2009.gada sezonai.”

Informāciju sagatavoja
Sporta Attīstības centrs
sadarbībā ar
Latvijas Spēka Atlētu Federāciju

     [+] [-]

, 2009-02-17 21:59, pirms 15 gadiem
bac, mans biciits ir gandriz taads pats ka vina, bet pacelt nespeju pat 100kg bumbu..! visu cienu viriem! specigi