Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Stiprākās rokas Latvijai

Andrejs Siliņš

Stiprākās rokas Latvijai
PČ2007 (Bulgārija) Latvijas medaļnieki -
Jānis Amoliņš, Modris Stalgevičs,
]Žanna Čingule un Normunds Tomsons.

Latvijas "stiprākās rokas" pēc valsts svētkiem pirmo reizi dosies uz tālo Kanādu, lai armrestlinga saimei un Latvijai izcīnītu kādu no pasaules čempionāta augstākā kaluma medaļām. 29. novembrī uz Vankūveru dosies šī brīža labākie atlēti - Endija Ansone, Žanna Čingule, Jānis Amoliņš un Normunds Tomsons.

Lai arī mērķis 50 valstu konkurencē ir skaļš, mums ir pamatotas cerības tam ticēt, jo augstāk minētie sportisti ir vieni no favorītiem ne tikai Latvijas, bet arī visos starptautiska mēroga armrestlinga forumos.

Ir aizvadīti smagi treniņi, un rezultātu dinamika liek mums tā domāt. Sacensības norisināsies no 1. līdz 6. decembrim. Šajā periodā daudzos Latvijas rajonos tiks organizēti jau "Gada sporta laureātu" pasākumi, tomēr trekno gada apkopojuma svītru pavelciet 9. decembrī, kad atgriezīsies mūsu, iespējams, jau jaunie čempioni.

Informāciju sagatavoja
Latvijas armrestlinga federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-16 23:32, pirms 16 gadiem
kur var iestaties kada kluba?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-17 02:27, pirms 16 gadiem
o, lielāko veiksmi!

     [+] [-]

, 2008-11-20 10:13, pirms 16 gadiem
LATVIJA SPEEKS...
SHITIM PUIKAAM UN MEITENEEM REZULTAaTI BUUS... PRETINIEKI RAUDAS