Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Svarcēlājs Artūrs Plēsnieks šo sezonu noslēgs ar startu Dobelē

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Svarcēlājs Artūrs Plēsnieks šo sezonu noslēgs ar startu Dobelē
Artūrs Plēsnieks
Foto: weightlifting.lv

Šā brīža labākais Latvijas svarcēlājs Artūrs Plēsnieks, kurš šogad pasaules čempionātā junioriem izcīnīja sudraba medaļu, bet Londonas Olimpiskajās spēlēs ierindojās septītajā vietā, posmā no 14.-15. decembrim Dobelē piedalīsies starptautiskajā svarcelšanas turnīrā „Vecgada kauss 2012.”

Šis divdesmit gadus vecajam dobelniekam, kurš šogad nominēts arī uz „Gada sportists” titulu, būs pēdējais starts šosezon. Bez Plēsnieka šīs sacensībās apmeklēs arī citi mūsu valsts vadošie svarcēlāji, kā arī sportisti no Lietuvas, Igaunijas un Polijas.

Vērts atzīmēt, ka pie svara stieņa no mūsējiem dosies Eiropas vadošie jaunie svarcēlāji Rebeka Koha un Ritvars Suharevs, kā arī Ulvis Bērzons, kurš nedēļu atpakaļ Izraēlā Eiropas čempionātā U-23 vecuma grupā izcīnīja godpilno 7. vietu. Bez vietējiem spēka mitriķiem viena no lielākajām zvaigznēm būs titulētais lietuvietis, šā gada Eiropas čempionāta U-23 grupā svarā līdz 85 kg ceturtās vietas ieguvējs Marius Mackēvičus.

Pirmajā dienā (14. decembrī) startēs jaunieši svara kategorijās:33kg, 37kg, 41kg, 45kg, 50kg, +50kg, bet 15. decembrī startēs juniori un pieaugušie, kuri sadalīti astoņās svara kategorijās: līdz 56kg, līdz 62kg, līdz 69kg, līdz 77kg, līdz 85kg, līdz 94kg, līdz 105kg, + 105 kg.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS SVARCELŠANAS FEDERĀCIJA