Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Cīrulis triumfē Mr. Olympia sacensībās vilkmes vingrinājumā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cīrulis triumfē Mr. Olympia sacensībās vilkmes vingrinājumā
Ivars Cīrulis
Foto: goldbarbell.lv

No Mr. Olympia sacensībām, kas notika Lasvegasā (ASV) atgriezies viens no Latvijas titulētākajiem spēka trīscīņniekiem un svara stieņa spiedējiem guļus, Dobeles kluba „Gold Barbell” vadošais sportists Ivars Cīrulis, kurš šajos mačos vilkmes vingrinājumā ne tikai izcīnīja zelta medaļu, bet arī laboja IPL pasaules rekordu.

Mr. Olympia sacensības, kas tiek rīkotas kopš 1965. gada, ir prestižākās kultūrisma sacensības pasaulē, kurās savulaik triumfējuši tādi pasaulē pazīstami muskuļu kalni kā Arnols Švarcenegers, Džejs Katlers, Ronijs Kolemans, mūsu Aivars Visockis u.c. atlēti. Bet nu jau vairākus gadus šajā pasākumā ir apskatāmi arī citu sporta veidu sacensības, to starpā spēka trīscīņa un tās paveidi.

Mr. Olympia pasākumā spēka trīscīņas, vilkmes un spiešanas mačus rīko USPA (United States Powerlifting Association) kopā ar IPL (International Powerlifting League). Uz šīm sacensībām tiek aicināti sportisti, kuri visai skaļi sevi pieteikuši starptautiskajās sacensībās un kuru rezultāti ir krietni virs sporta meistara normas. Piedalīties šajā čempionātā tika uzaicināts arī Latvijas viens no titulētākajiem spēka trīscīņas meistariem Ivars Cīrulis, kurš startēja tikai vilkmes vingrinājumā.

Bez mūsu valsts pārstāvja šajās sacensībās piedalījās arī sportisti no ASV, Taizemes, Ekvadoras, Anglijas, Islandes, Kanādas, Krievijas, Jaunzēlandes, Ukrainas un Azerbaidžānas.
.
Cīrulis ar saviem 108 kg iekļāvās svara kategorijā līdz 110 kg. Kā pirms sacensībām atzīmēja pats sportists, viņa galvenais mērķis bija labot IPL federācijas pasaules rekordu, kas līdz šim bija 340 kg. Tas Ivaram Cīrulim izdevās jau otrajā piegājienā, viegli pieveicot 342,5 kg. Trešajā piegājienā uz stieņa tika uzlikti 360 kg, kas absolūtajā vērtējumā Latvijas sportistam dotu 3. vietu, taču šis svars netika fiksēts pašā kustības finišā un līdz ar to palika ieskaitīti tikai 342,5 kg. Cīrulim svarā līdz 110 kg zelts, bet absolūtajā vērtējumā 7. vieta.

Jāatzīmē, ka atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, kad uz Mr. Olympia sacensībām varēja tikt tikai ielūgtie sportisti, sadarbībā ar USPA un IPL 2014. gada vasarā Latvijā notiks atlases sacensības, kurās varēs cīnīties par ceļazīmi jebkurš Latvijas WPC federācijas smagatlēts. Tiks noteikti labākie trīs sportisti katrā disciplīnā (spēka trīscīņa, vilkme un spiešana guļus), kas pārstāvēs Latviju Mr. Olympia mačos un iegūs ceļazīmi uz šo pasākumu.

Izmantotie resursi:
GoldBarbell.lv - Jaunumi

Slēpts komentārs: martinskruze

  +5 [+] [-]

, 2013-10-13 22:01, pirms 11 gadiem
Prieks, ka kāds tik ļoti cītīgi seko līdzi mūsu sporta gaitām. Vienīgi žēl, ka esi tik skaudīgs cilvēks, kas pat neizlasot visus rakstus līdz galam uzreiz jau cenšas kādu nod.....! Ja būtu lasījis visu līdz galam, tad būtu izlasījis, ka cīņa notika absolūtajā vērtējumā, kurā ierindojos 7.vietā, nevis pēdējā, un viņu federācijas pasaules rekords līdz šim bija 340kg, gribi vai nē, bet šis rekords ir labots par 2,5kg, kas arī bija mūsu mērķis šajās sacensībās. Protams 342,5kg nav tas labākais rādītājs un nav tas rezultāts ar ko cīnīties ar pasaules labākajiem, bet atšķirībā no tevis mēs strādājam un cīnamies, nevis nepārtraukti kādu apliekam tikai tādēļ, ka viņi nepārstāv ne jūsu federāciju , ne jūsu klubu! Un ja tu rakstīji, ka nekad neesmu bijis un neesmu Latvijas rekordists, tad kas tie par rekordiem atrodami PAT jūsu mājas lapā?

  +5 [+] [-]

, 2013-10-13 22:35, pirms 11 gadiem
No 26.oktobra līdz 2.novembrim Prāgā norisināsies WPC pasaules čempionāts spēka trīscīņā un spiešanā guļus (http://www.wpcworlds2013.cz/), kur mūsu valsti pārstāvēs aptuveni 30 sportistu dažādās vecuma grupās. Daudzi sportisti cīnīsies par medaļām un jauniem rekordiem, Mārtiņ ceram uz tavu morālu atbalstu vērojot mūsu sportistu startus!

  -4 [+] [-]

, 2013-10-13 23:03, pirms 11 gadiem
Ivar es neesmu skaudīgs, bet psaules rekordus, tāpat kā olimpiskos rekordus manā uztvērē nevar pieškirt privātas organizācijas tāpat arī Pasaules čempionāti, manuprāt nevar būt daudzi un dikti.

Rekur, piemēram, viela pārdomām:
Jūsu WPC tā sauktais Eiropas čempionāts, kas bija šogad. Piedalās 306 dalībnieki:
1. vietas: 194 (+ 10 tiem, kas startēja vairāk kā vienā grupā)
2. vietas: 54 (+ 4 tiem, kas startēja vairāk kā vienā grupā)
3. vietas: 20 (+ 2 tiem, kas startēja vairāk kā vienā grupā)
pārējiem 4 vai vairāk vietas.

Ir grūtāk nedabūt pirmo vietu kā dabūt (pirmās vietas ir 63% atbraukušo sportistu).

Ivar - vienkāršs jautājums: Vai tiešām tas ir nopietni, ja, piemēram, es personīgi nodibinu jaunu federāciju, uztaisu Eiropas čempionātu un lielāko daļu atbraukušo nausaucu par Eiropas čempioniem?

Es ticu, ka Latvijas čempionātā vai reģionālajās sacensībās, vai arī senioru 70+ vērtējumā kaut kas tāds var gadities, bet tiešām vai Eiropā nav vairāk sportistu tajās kategorijās???
Tas tiešam ir pasaules rekords vai privātas organizācijas sportistu labākais sasniegums?
No 19 dalībniekiem 7. - nav slikti, bet tas, kas man nepatīk ir tie termini - Pasaules čempions vai Pasaules rekords un Eiropas čempions, kuram, godīgi sakot, Latvijas WPCešņiku darības dēļ ir bezjēdzigs nosaukums!

  -4 [+] [-]

, 2013-10-13 23:08, pirms 11 gadiem
Ja kāds tiesām vēlas apbrīnot Latvijas Labākos - Latvijas spēcīgākie seniori ir devušies uz valsts un arī starptautisko sporta organizāciju atzītu Eiropas čempionātu Sofijā, BULGĀRIJĀ, kur startēs arī Vienīgais Pasaules Rekordists, kas šobrīd dzivo Latvijā 73 gadus jaunais un enerģiskais Valdis Alksnītis, kurma pieder gada sākumā uzstādītais pasaules rekords senioru 4 (virs 70 gadiem) grupā - 200kg.

Šie ir vīri par kuriem var papriecāties, nevis cilvēki, kas izvēlas vieglāko ceļu un dodas pēc zelta medaļām ekskursijās.

Ivar, piedod, bet tas NAV un NEKAD NAV BIJIS pasaules čempionāts, kur tu esi startējis.

  -4 [+] [-]

, 2013-10-13 23:20, pirms 11 gadiem
Diemžēl Eisaka kungs neskatoties uz vairrākkārtējiem informatīviem skaidrojumiem turpina nodarboties ar ne gluži korektas informācijas tiražēšanu. Ko neizdarīsi draudzības vārdā. Jātzīst, ka`soreiz vismaz pie rezultātātiem ir pielikts klāt kaut kāds burtu apkopojums kas ļauj šajā sportā zinošajiem identificēt to, ka rezultāts ir sasniegts kārtējā (no pasaulē esošajām ap 30) federācijā.
Bet tādas organizācijas "Latvijas WPC federācijas" gan mums nav.
Lūk saite Atzītās federācijas
Citu federāciju spēka trīscīņas sportā Latvijā saskaņā ar Sporta likumu diemzēļ nav un nevar būt. Bet nu nosaukt organizāciju varam kaut par "Latvijas spēka ministriju" tas nenozīmē ka tai ir pilnvaras un tiesības kaut ko pārstāvēt. Nu gluži kā ar šiem desmitiem pasaules čempionu.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-13 23:51, pirms 11 gadiem
Viena lieta gan jātzīst - iepriekšējajos komentāros biju kļūdījies. Ivaram, pirms vairākiem gadiem piederēja Latvijas rekordi, taču, diemžēl, šis ceļš no viņa puses netika tupināts.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-14 10:20, pirms 11 gadiem
Smieklīgākais jau ir tas, ka jūs runājat pretrunā paši ar sevi, tagad visu noliedzat un neatzīstat neko citu, kā vienīgi IPF, bet ja paskatās jūsu mājas lapas arhīvu, tad ko mēs redzam:
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Latvijas Pauerliftinga Federācija
Un vēl daudzi citi raksti, kamēr GPC un WPC bija jūsu vadībā, tikmēr visi bija malači un veiksmīgi sportisti, tikko kā atdalījās no jums, tā vairs nav ne sportisti ne malači.
Šogad pasaules čempionāts Prāgā pulcēs ap 1000 sportistu no 40 pasaules valstīm un sacensības norisināsies 10 dienas, iesaku jums atbraukt uz šīm sacensībām un valstu pārstāvju sapulcē viņus apgaismot, ka viņi startē nevis pasaules čempionātā, bet gan Čehijas atklātajā čempionātā nenoteiktā sporta veidā!

  -4 [+] [-]

, 2013-10-14 12:30, pirms 11 gadiem
Par LPF vēsturi:
Jā, bija laiks, kad LPF, manuprāt pilnīgi kļūdaini. aizrāvās ar šo pseidofederāciju atbalstīšanu, kad, man liekas, doma bija - tas taču ir viens sporta veids, jāstrādā ir kopīgam labumam. Tas gan bija laiks, pirms es vispār biju kaut ko iesācis darīt šim sportam, un cilvēkiem, kas tajā laikā aktīvi darbojās, gan jau ir savs viedoklis, kāpēc tas vispār tika uzsākts. Problēma radās ar to, ka ir viena valsts un starptautiski atzīta federācija, kas, no starptautiskās puses, arī sāka regulēšanu, un labi vien ir.

Par jūsu pasākumu Čehijā?
Hmm 1000 sportistu no 40 valsītim ir skaļš apgalvojums, pagaidām gan pieteikto dalībnieku saraksts, jeb [i[Nominations stāv diezgan tukšs, bet nu lai jau būtu, tam ticu,ka pasaulēir 1000 cilvēku, kas vēlas tikt pie medaļām.
Problēma ir tāda, ka tie 1000 sportisti ir sadalīti 9 svara kategorijās, 13 vecuma grupās un (ja nolikums ir tāds pats kā iepriekšējās sacensībās) tad 4 veidos*. Sanāk, ka vienā grupā/veidā/kategorijā ir 2.1** sportists un atkal visiem ir medaļas.
Sports ir kaut kāda sacensība - lai kāds uzvarētu, kādam ari ir jāzaudē, bet jūs, veči, uztaisāt draudzīgu pasēdējienu ar celšanas elementiem, kas principā ir medaļu dalīšana un pēc tam masu mēdijos saucaties pasaules čempioni.
Vai pasaulē vienā sportā var būt 18 čempioni?

Es varbūt atkārtošu savu veco jautājumu: Vai tiešām tas ir nopietni, ja, piemēram, es personīgi nodibinu jaunu federāciju, uztaisu Eiropas čempionātu pie sevis mājās, uztaisu mazu atšķirību noteikumos un lielāko daļu atbraukušo nosaucu par Eiropas čempioniem? Tie tiešām būs Eiropas čempioni?

* Spiešana bez ekipējuma, spiešana ar ekipējumu, trīsciņa bez ekipējuma un trīsciņa ar ekipējumu.
** 1000/9/13/4 = 2.13...

  -3 [+] [-]

, 2013-10-14 12:33, pirms 11 gadiem
Te gan mazliet jāpasaka, ka 2.1 nav īsti precīzi - visticamāk, ka reāli sanāk 2.3 vai 2.4 sportisti uz vienu medaļu komplektu, jo sievietēm ir mazāk kategorijas un daži startē vairākos veidos, bet tas nemaina to, ka ir 2.4 sportisti uz katrām 3 medaļām.

     [+] [-]

, 2013-10-14 22:33, pirms 11 gadiem
Šitie joprojām nevar pārdzīvot to, ka citi kaut ko dara un par viņiem runā.

Nja, savādāk kā par lūzeri nenosauksi, pilnus komentārus pieraudājis

  +1 [+] [-]

, 2013-10-14 23:37, pirms 11 gadiem
Krūzer-Lūzer,kļūda ir bijusi tā ka tu nāci šajā pasaulē!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-15 11:11, pirms 11 gadiem
IPF arī ir privāta organizācija(izlasīju statūtos),kura tāpāt kā citas federācijas piešķir čempionu titulus. To ka LPF ir "analfabēti", atvainojos par izteicienu un nemāk uztvert jēgu lasot starp rindām, nav nekas jauns. Kāpēc jābaksta kaut kāds Latvijas likums, ja rakstā tiek aprakstītas sacensības nesaistītas ar Latvijas likumdošanu. Ceru, ka arī Latvijā beidzot sakustēsies ledus arī šajā jautājumā un tiks sakārtota likumdošana atbilstoši Cilvēktiesību hartai. Šeit darbs būs tiesībsargam.
Mārtiņam Krūzem: sēdies divi !
Aizej pasaki svarcēlājiem, cīkstoņiem,bokseriem u.c. ka viņi arī nav nekādi pasaules čempioni, jo arī viņu sporta veidos ir vairākas svara kategorijas. Arī šajos sporta veidos ir jauniešu,junioru,senioru pasaules čempionātu un šie ir individuālie sporta veidi nevis komandu!
Palūkosimies IPF pēdējos senioru Pasaules vai Eiropas čempionātos. Ir svara kategorijas, kur startē divi vai trīs sportisti, dabū jebkādu ieskaitu un medaļa rokās.
Tādi kā Jūs, kas nevar paturēt mēli aiz zobiem, degradējat un nomelnojat šo sporta veidu.
Nerokat bedri, ja tā nav domāta Jums !!!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2013-10-15 14:51, pirms 11 gadiem
IPF ir sabiedriska organizācija.
Tie kas meklē kaut ko starp rindām un piedevām to dara pārāk cītīgi, parasti tiek ārstēti un tam ir arī pāris diagnozes.
Ledus ir sakustējies un turpinās kustēties, bet ne tajā virzienā kur dažiem labiem to gribētos.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-15 15:07, pirms 11 gadiem
Par citiem sporta veidiem
Principā svarcelšanā, cik es saprotu ir viena dominējošā organizācija: International Weightlifting Federation pārējais viss ir tieši tāds pats variants kā WPC, GPC utt...
Gribēšu gan redzēt ko tas veidojums, kas pēc šā brīža domstarpībām paliks pāri kā atbildīgā organizācija par svarcelšanu Latvijā teiks, ja es aizdošos uz kādu citu pasaules čempionātu un stāstīšu masu mēdijos, ka esmu pasaules čempions svarcelšanā, visticamāk, ka reakcija būs līdzīgi tagadējai.

Par gadījumiem, kas saistīti ar IPF mazāk kā trīs kategorijā
Jā mums ir gadījumi, kad ir trīs sportisti kategorijā starptautiskajās sacensībās, BET TĀ NAV NORMA!!! Te gan uzreiz jāpiebilst, ka tā tas visbiežāk notiek vecāko senioru grupās, taču tā situācija, ka nav pasaulē vīri, kas 70+ gados ceļ un ir spējīgi daudz kur aizbraukt pasaulē vai Eiropā ir patiesa.

Starptautiskā sporta likumdošana/atzīšana
Kas attiecas uz starptautisko sportu ir tādas organizācijas kā SportAccord – International Sports Federations un IOC | International Olympic Committee (IOC) |... (uz šo gan lēnām tikai IPF kustamies, bet jūs arī pa daļai to vieglāku nepadarat), kas nodarbojas ar starptautisko federāciju atzīšanu, kā arī tāda lieta kā wada-ama.org kas gan ir pilnīgi cita diskusija.
Par IPF konstitūciju - cik es redzu tur ir skaidri rakstīts, ka IPF ir bezpeļņas organizācija, kas sastāv no nacionālajām federācijām un ka IPF strādā publiskam labumam. Par privāto organizāciju, kas mēģina nopelnīt uz sacensību rēķina, gan es nekur izlasīt nevaru, bet var gadīties, ka man uz vecumu acis nerāda pareizi.

Par mēles paturēšanu un sporta diskreditēšanu
Paturēt mēli aiz zobiem, kad ir uz 1000 pasaules čempionāta sportiem ir 1200+ medaļas un lielākā daļa, kas aizbrauc, atbrauc mājās un svin titulu ir, atvainojiet, degradējoša sportam.
Atkārtošos - jūsu 2013. GADA EIROPAS ČEMPIONĀTĀ BIJA VAIRĀK KĀ 60% NO ATBRAUKUŠAJIEM SPORTISTIEM 1. VIETĀS (306 dalībnieki un 194 pirmās vietas)!!!!
Mana problēma nav ar sasniegumu - pacēla tik vai tik kilogramus, mana problēma ir ar to, ka tiek bļauts - ir pasaules čempions, kaut palicis pēdējais kategorijā, vai arī izcīnījis, godīgis sakot kaut kādos kaktu sačos.
Šī raksta nosaukums ir "Cīrulis triumfē Mr. Olympia sacensībās vilkmes vingrinājumā". Tas tiešām ir triumfs? Pacēla lielu ciparu, tam es piekrītu, bet palika pēdējais kategorijā un 7. no 19 absolūtajā, kā arī kaut kādā mistiskā sporta organizācijā uzstādīja pirmrekordu (ja nekļūdos).
Problēma ir ar to - Vai tiešām tas ir nopietni, ja, piemēram, es personīgi nodibinu jaunu federāciju, uztaisu Eiropas čempionātu pie sevis mājās, uztaisu mazu atšķirību noteikumos un lielāko daļu atbraukušo nosaucu par Eiropas čempioniem? Tie tiešām būs Eiropas čempioni?

Par pasaules pauerliftinga organizācijām
Pasaulē ir daudz šo organizāciju - reku daļa no saraksta: Compare Powerlifting Federations | Powerlifting...

Tad visur ir normāli pasaules rekordi un pasaules čempioni. Problēma ar visu šito ir sekojoša - nav salīdzināms līmenis - ja viena no federācijām ir starptautiski atzīta, dodas olimpiādes virzienā, un ir gadiem jāstrādā lai nokļūtu kaut tuvu rezultātiem, bet pārējās brēc, ka katrs 2., kas ir ieradies sacensībās ir Eiropas Čempions un 90% no aizbraukušajiem ir medaļnieki.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 15:15, pirms 11 gadiem
Nu re, ja ar galvu padomā nevis ar citu vietu , tad viss ok.
Sniedzat atbildi uz šo: International Powerlifting Federation IPF: Home , cik zinām com domēnu izmanto tikai komercijā, kapēc nav ioc.com vai un.com, tāpēc ka tās ir organizācijas nevis ipf.
Latvijā darbojošās federācijas arī ir sabiedriskas organizācijas, kuru darbībā valsts un citas sabiedriskas organizācijas iejaukties nedrīkst, atgādinu - n e d r ī k s t, ja nu vienīgi to darbība apdraud valsts drošību vai vērstas uz nacionālā naida kurināšanu u.t.t.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 18:09, pirms 11 gadiem
LPF viedoklis ir viens un negrozāms.
1. Par Latvijas čempionātiem uzskatāmas tikai sacensības, kuras organizētas no LPF puses vai pēc saskaņojuma ar to.
2. Tas pats attiecās uz rekordiem.
3. Par starptautiskiem čempioniem un rekordistiem uzskatāmi tikai sportisti, kas startējuši starptautiski atzītā federācijā tas ir IPF un EPF.
4. Vienīgā spēka trīscīņas federācija kurai ir tiesības attīstīt šo sportu Latvijā un deleģēt sportistus starptautiskām sacensībām ir LPF.
Viss kas ir ārpus šiem punktiem ir tikai un vienīgi pašdarbība un LPF ar visiem iespējamajām darbībām likumdošanas ietvaros vērsīsies pret šo aktivitāšu īstenotājiem.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 23:33, pirms 11 gadiem
Par domēniem
Man kā programmētājam un it cilvēkam tas arguments liekas smieklīgi, jo principā, ja tu to nezini - tad jebkurš cilvēks var iegādāties jebkuru domēnu: https://www.name.com/domain/search/... gan dom gan org, gan biz gan net un xxx arī domēnu dezignācija sen ir nogājusi no takas.

Man patik
Īsti nesapratu to frāzi par padomāšanu - tātad principā tu atzīsti, ka ir viena federācija, kas ir atzīta starptautiskās organizācijas un lēnām ieiet olimpiādē (jāatzīst, ka ļoti lēnām), un visi pārejie ir vieglas slavas meklētāji un medaļu dalītāji. Vai tā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-16 12:22, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Man kā sporta draugam ir apgrūtinoši sekot dažādu versiju ar bez ekipējuma rezultātiem
Man interese kūst

Cerams svarcelšana neizlidos no OS sastāva, jo tad notiks tas pats
LAT situācijā jau Dobeles škeltnieki kaut ko ķimerē
Starptautiskajās sporta sarunās nenotiek sarunas par svarcelšanas izmešanu, šobrīd notiek ļoti intensīvas sarunas par mūsu sporta iekļaušanu. Decembrī ir mūsu sporta pieteikuma iesniegšana IOC un tad redzēsim kā mums veiksies, katrā ziņā svarcelšanas fedrācija ļoti atbalsta mūsu Olimpiskos centienus.

Par visiem pērējiem variantiem - ir viena starptautiskā federācija, kas virzās uz olimpādi (visticamāk, ka bez ekipējuma) - IPF. Šī pati fedrācija ir starptautiski atzīta, ar lielāko valstu skaitu, dalībnieku skaitu un atzīta no Latvijas valsts puses. Viss pārējais ir "savu čaļu" čempji ar medaļu dalīšanu, kā galveno uzdevumu.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-16 19:49, pirms 11 gadiem
Ja jau tikai lpf var attīstīt šo sporta veidu Latvijā, tad izbraucat pa visām sporta zālēm un kur trenējas sportisti, kas startē kādā citā federācijā, atņemiet viņiem stieņus, diskus un solus, lai neviens vairs nevar patrennēties, tad vispār jūs būsiet paši stiprākie , paši labākie un paši skaistākie!
Un ja ipf ir tik varena federācija, tad kādēļ visi, VISI pasaules spēcīgākie atlēti startē citās federācijās, kādēļ citām federācijām ir komercturnīri, bet ipf tādu nav, kādēļ citas federācijas organizē pasaulē zināmus, populārus un atzītus turnīrus, bet jums, ipf, NEKĀ TĀDA NAV!
Jūs virzaties uz olimpiādi, malači , virzaties, iespējams pēc 100 gadiem, jūs tur nokļūsiet, tikai vai kāds jūs atcerēsies pat pēc gadiem 10, jo jūs nebūsiet sportā sasnieguši pilnīgi neko!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-17 14:24, pirms 11 gadiem
Gandriz katra sporta veida ir versijas, ta sauktas federacijas, piemeram,
BOKS (IBF, WBF, WBA)
KULTURISMS (IFBB, WBF, IBFF)
Mixed Martial Arts (IMMAF, WMMAF)
Basketbols (FIBA, NBA)
Hokejs (KHL NHL)
man turpinat?
Un tad jajauta kura no katram tam ir "laba" un kura "launa" fedracija Martin?
Kuri ir isti cempioni un kuri ne?
Tas, ka jau kops 2005. gada, kad sakat vervet visus Latvijas labos sportistus uz savu Klubu "Speka Pasaule", protams tik uz papira, jo daudzi pat nezin kur ta jusu sporta zale atrodas, lai tik butu ko paradit atskaites, nekur netiek skali izteikts. Noslepums? Un pectam, kad daudzi atteicas iesaistities jusu afera, sakas si, ta sauktais laba un launa meklejumi, isto un viltus cempionu ieta, un vel ta solisana par olimpiade ieiesanu... Beidziet!
Lielummanija jums piemit, to nevar noliegt, bet ludzu veidojiet to uz SAVIEM nopelniem, nevis, apmelnojot citu gutos.
Ivars Cirulis, pirmkart, nopelnija Ielugumu-celazimi, lai VISPAR piedalitos. Kuram no LPF tas ir izdevies?
Otrkart, vins izcinija 7. vietu PASAULE no visiem. Cik no LPF atbrauc vispar ar kaut ko?
Un ludzu, Martin, macies izteikties isi un konkret,i beidz rakstit tos savus memuarus balstoties uz pasu izveidotiem statutiem, varu saderet, ne man ne kadam citam ta nav ta interesantaka lasamviela...

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 15:18, pirms 11 gadiem
Nerunā muļķības.
Hokejs tavas nosauktās ir līgas - atzītā federācija ar oficiālu pasaules čempionātu ir
INTERNATIONAL ICE HOCKEY FEDERATION
Boksā - INTERNATIONAL
BOXING ASSOCIATION
Basketbolā tas pats - FIBA: International Basketball Federation un NBA ir amerikāņu padarīšana ar savu kausu nevis ar OFICIĀLO pasaules čempionātu.
Tā tas ir visos sporta veidos un tā tas ir arī spēka trīscīņā.
Pārējo vēlreiz lasīt šajā komentārā 2013-10-15 18:09
Sporta veida starptautisko atzīšanu nosaka divas pamata institūcijas
1. International Olympic Committee
2. SportAccord
Ārpus šīm organizācijām nav oficiālu pasaules čempionātu, sekojoši rekordu, u.t.t.
Komercturnīru popularitāti protams katrs organizators var uzpūst kādu vien vēlas vadoties no savām finasiālajām iespējām.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-17 17:31, pirms 11 gadiem
Latvijas Pauerliftinga Federācija rakstīja: Nerunā muļķības.
Hokejs tavas nosauktās ir līgas - atzītā federācija ar oficiālu pasaules čempionātu ir
INTERNATIONAL ICE HOCKEY FEDERATION
Boksā - INTERNATIONAL
BOXING ASSOCIATION
Basketbolā tas pats - FIBA: International Basketball Federation un NBA ir amerikāņu padarīšana ar savu kausu nevis ar OFICIĀLO pasaules čempionātu.
Tā tas ir visos sporta veidos un tā tas ir arī spēka trīscīņā.
Pārējo vēlreiz lasīt šajā komentārā 2013-10-15 18:09
Sporta veida starptautisko atzīšanu nosaka divas pamata institūcijas
1. International Olympic Committee
2. SportAccord
Ārpus šīm organizācijām nav oficiālu pasaules čempionātu, sekojoši rekordu, u.t.t.
Komercturnīru popularitāti protams katrs organizators var uzpūst kādu vien vēlas vadoties no savām finasiālajām iespējām.
Boksā ir 4 prestižākās versijas, WBC, WBO, WBA un IBF.
MMA ir UFC, Bellator, Strikeforce.
Katrā federācijā ir savi čempioni un nereti arī absolūtie.

Un neviens neskraida pa pasauli un neklaigā, ka tie tur nav īstie, bet mēs gan esam īstie. Jūs kaut kādi slimi esat ar Krūzi priekšgalā.
Ja par jums runātu darbi, nevis jūs paši, tad būtu cita lieta, a tā- tiešām pēc lūzeriem izskataties.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 17:46, pirms 11 gadiem
Priekš tiem kas maisā atkārtojam.
Mēs runājam par starptautiski atzītām sporta veidu federācijām un nevis par dažādām organizācijām, kas ar savām aktivitātēm ir izpelnījušies zināmu atpazīstamību. Sekojoši mums neinteresē kā ir citur un kā vajadzētu būt citur, bet pasakām ka pamatojoties uz pilnavārm ko LPF ir piešķiris sporta likums neatzīstam un neatzīsim jebkādu citu versiju rezultātus un sacensības Latvijā.
Un tieši tā lai runā darbi nevis darbu imitācijas. Mums tādi ir - pārējiem tikai darbu izkārtnes aiz kā nestāv neviena reāla sasnieguma tikai pašiedomāti un pašpasludināti čempioni.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-17 20:13, pirms 11 gadiem
Varbut ja ta saukta Latvijas Pauerliftinga Federācija vairak laika un darba veltitu sporta celshanai Latvija un pasaule, nevis dezhuretu dazhadas interneta vietnes, lai kjengatu citu padarito, varbut tad ar darbi ietu uz priekshu...
Piedodiet, bet ja pavero jusu, ta saukto oficialo majas lapu powerliftings.lv 70% komentaros ir tikai kjengas... Tad jautajums Tev martin ar visu savu federaciju, KADA VELNA PEC JUS MUMS UN LATVIJAS POWERLIFTINGAM ESAT VAJADZIGI???
Esmu dzirdejis ka ari antireklama ir reklama, bet nu visam jau ir limits.
Sports ir sacensiba ar par to kush labaks, nevis par to kursh sliktaks, tikai zhel ka Speka Pasaule to nav ielikusi savos statutos...
Un velreiz...
KADA VELNA PEC JUS MUMS UN LATVIJAS POWERLIFTINGAM ESAT VAJADZIGI???

  -2 [+] [-]

, 2013-10-17 20:17, pirms 11 gadiem
Tevi neviens nav pilnvarojis runāt Latvijas pauerliftinga vārda.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-17 20:26, pirms 11 gadiem
To par atbildi nensauksi uz...
KADA VELNA PEC JUS MUMS UN LATVIJAS POWERLIFTINGAM ESAT VAJADZIGI???
un
Jums citu nav ko darit ka piesarnjot internetu?
Vai tiesham tai jusu Latvijas Pauerliftinga Federācija viss ir tik labi sakartots, ka var dienam ilgi pavadit interneta piesarnjojot to?
Jeb tas jums tur algots cilveks ar uzdevumu-apmelno visus ko vari...?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-17 22:23, pirms 11 gadiem
Sveiks visiem spēka mitriķiem.
Lasu, klausos un vienkārši brīnos!!!!!!
Pasaulē ir ļoti daudz powerliftinga federāciju, katrās strādā un cīnās personības un slaveni sportisti.
Vai cienījamajai IPF Latvijas powerliftinga federācijai un viņas pārstāvjiem ir kādas morālas vai ētiksas tiesības aprunāt vai nomelnot tos cilvekus, kas visu savu mūžu ir veltījuši šim sportaveidam.
Tiešam Krūza kungs jūs vēl pamperus nesājāt, kad daudzi no šiem cilvēkiem jau bija sporta meistari un šo sporta veidu ir lolojuši savā sirdī visu mūžu.
Cienījamie WPC, GPC un visu citu federāciju atbalstītāji!
Visi krietnie un godajamie sportisti.
Nospļaujieties IPF virzienā un aizmirstiet viņus, jo dzīvs ir tikai tas par kuru runā un kuru atcerās tauta.
Aizmirstiet viņus, ignorējiet viņus un viņi paši nomirs dabīgā nāvē.
Cienīts un godāts tiks tikai tas kurš visu sevi un savus spēkus veltīs darbam, lai nakošās paaudzes kļūtu vēl labākas un sasniegtu augstākus rezultātus.

P.S

Nevis tas kurš kliegs ka ir vienīgais un neatkartojamais Latvijā.
IPF nolaidieties uz zemes jūs lielākai Latvijas powerliferu saimei esat tukš burtu IPF salikums kas izzudīs vēsture........

  -1 [+] [-]

, 2013-10-17 23:29, pirms 11 gadiem
Udronkuls rakstīja: To par atbildi nensauksi uz...
KADA VELNA PEC JUS MUMS UN LATVIJAS POWERLIFTINGAM ESAT VAJADZIGI???
un
Jums citu nav ko darit ka piesarnjot internetu?
Vai tiesham tai jusu Latvijas Pauerliftinga Federācija viss ir tik labi sakartots, ka var dienam ilgi pavadit interneta piesarnjojot to?
Jeb tas jums tur algots cilveks ar uzdevumu-apmelno visus ko vari...?
Labāk izstāsti kādam stienim esi vajadzīgs pats, ko esi devis powerliftingam un tad uzstādi jautājumus.

     [+] [-]

, 2013-10-26 09:59, pirms 11 gadiem
Latvijas Pauerliftinga Federācija rakstīja: Priekš tiem kas maisā atkārtojam.
Mēs runājam par starptautiski atzītām sporta veidu federācijām un nevis par dažādām organizācijām, kas ar savām aktivitātēm ir izpelnījušies zināmu atpazīstamību. Sekojoši mums neinteresē kā ir citur un kā vajadzētu būt citur, bet pasakām ka pamatojoties uz pilnavārm ko LPF ir piešķiris sporta likums neatzīstam un neatzīsim jebkādu citu versiju rezultātus un sacensības Latvijā.
Un tieši tā lai runā darbi nevis darbu imitācijas. Mums tādi ir - pārējiem tikai darbu izkārtnes aiz kā nestāv neviena reāla sasnieguma tikai pašiedomāti un pašpasludināti čempioni.
Paši jūs maisā esat. Un jūsu dzivē nekas nenotiek, tāpēc lienat citu dzīvi komentēt.