Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Tukumā notiks Baltijas čempionāts bodibildingā un fitnesā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tukumā notiks Baltijas čempionāts bodibildingā un fitnesā
Foto: gintarsozols.lv

4. jūnijā, Tukumā, Tukuma kultūras namā (Lielā iela 1) notiks atklātais NABBA Baltijas čempionāts bodibildingā un fitnesā, kurā par godalgotām vietām sacentīsies labākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas sportisti.

Kā sola viens no šā pasākuma organizatoriem, pazīstamākais Latvijas kultūrists Māris Šveiduks, šajā sacensībās piedalīsies vairāk par 150 sportistiem no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī būšot daži sportisti no citām valstīm.

Tukumā labākie tiks noskaidroti “Miss Fitness Model”, „Miss Fitness”, “Juniori”, “Miss Fitness + 35”, “ Mr. Fitness + 40”, „ Misters Fitness”, „Klasiskais Kultūrisms (Classic Bodībuilding)”, „ Miss Figūra ” un “Kultūrisms ( Bodybuilding)“ kategorijās.

Čempionāta dalībnieki demonstrēs skatītājiem un tiesnešiem savu labāko formu, jo šīs sacensības varētu nodēvēt par 2016. gada sezonas noslēguma mačiem.

Sacensības tiks sadalītas divās daļās: priekšsacīkstēs, kuras sāksies 11:00 un fināla mačos, kuri sāksies 19:00.
“Tukumā tāda mēroga kultūrisma un fitnesa sacensības nekad iepriekš nav notikušas. Teiksim tā, Tukuma novadā vispār nekad tamlīdzīgs nekas nav aizvadīts,” atklāja viens no šo sacensību organizatoriem Andris Beķeris.

“Priekšsacīkstes notiks bez skatītājiem, taču finālos, kuri notiks vakarā, varēs apmeklēt skatītāji. Esam parūpējušies par to, lai fināli būtu īpaši krāšņi. Būs vairāki lielie ekrāni un 3D ekrāni, kā arī gaismu un skaņu efekti. Domāju, ka Latvijā nekas tamlīdzīgs fitnesa pasākumos vēl nav redzēts.”

Tie, kuri vēlas šajās sacensībās startēt, bet vēl nav pieteikušies, Beķeris aicina to izdarīt. Pieteikties var aizsūtot pieteikumu uz: tukums.beikerfitness@gmail.com. Informācija: beikerfitness.lv.

Izmantotie resursi:
BEIKER FITNESS - SĀKUMS