Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Suharevs svarcēlāju komandai palīdz uzvarēt Bundeslīgas mačā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Suharevs svarcēlāju komandai palīdz uzvarēt Bundeslīgas mačā
Ritvars Suharevs. Foto: iwf.net

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā. Obrighaimas ''Gewichtheber'' komandas sastāvā startēja Ventspils olimpiskās vienības svarcēlājs Ritvars Suharevs, palīdzot savai komandai svinēt uzvaru.

Šajās sacensībās Ritvars Suharevs raušanā pacēla 145 kg, bet grūšanā 180 kg, kas summā deva 325 kg un 174 punktus. Iepriekšējās sacensībās Ritvars raušanā pacēla 147 kg, bet grūšanā 173 kg, kas summā deva 320 kg.

Vācijas Bundeslīgas sacensībās svarcelšanā katras komandas sastāvā startē seši dalībnieki, rezultāti tiek summēti, nosakot uzvarētājus, un arī šoreiz drošu panākumu svinēja latvieša pārstāvētā "Gewitchtheber" komanda. Komanda sakrāja 929.8 punktus, bet konkurentu "Blau-Weiss Schwedt" komandas rēķinā bija 822.8 punkti.

Vācijas Bundeslīgas finālsacensības svarcelšanā notiks 30. aprīlī.

Mūsu svarcēlāji turpina aktīvi trenēties un gatavoties pasaules junioru čempionātam, kas no 2. līdz 11. maijam notiks Heraklionā, Grieķijā, un Eiropas čempionātam pieaugušajiem, kas no 25.maija līdz 5. jūnijam notiks Tirānā, Albānijā.

Izmantotie resursi:
ventspils.lv