Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Rebeka Koha labo Latvijas rekordu svarcelšanā sievietēm

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rebeka Koha labo Latvijas rekordu svarcelšanā sievietēm
Rebeka Koha
Foto: weightlifting.lv

Jaunā svarcēlāja Rebeka Koha Saldus atklātajā čempionātā svarcelšanā, kurā piedalījās sportisti no Latvijas un Lietuvas, raušanā, grūšanā un kopsummā svara kategorijā līdz 53 kg uzstādīja jaunus Latvijas rekordus sievietēm, kļūstot par šo sacensību uzvarētāju.

Svara kategorijā līdz 53 kilogramiem startējošā 15 gadus vecā Rebeka Koha pieaugušo konkurencē raušanā pacēla 72 kilogramus, bet grūšanā tika galā ar 87 kilogramus smagu svaru stieni, kopsummā savācot 159 kg.

Atsevišķi raušanā, grūšanā un kopsummā tie ir jauni Latvijas rekordi, kas ir daudz lielāki par Rebekas iepriekš uzstādītajiem rekordiem.

Pie jauniem rekordiem, bet tikai jauniešu konkurencē, tika arī otra mūsu olimpiskā cerība Ritvars Suharevs, kurš izcīnīja uzvaru U15 vecuma grupā svarā līdz 69 kg.

Ritvars raušanā pārvarēja 115 kg atzīmi, bet uzgrūda 140 kg, kas kopsummā deva 255 kg, kas ir jauni šīs vecuma grupas un svara kategorijas mūsu valsts rekordi.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS SVARCELŠANAS FEDERĀCIJA

     [+] [-]

, 2014-02-10 10:41, pirms 11 gadiem
ļoti iespaidīgi, gaidam jaunos talantus nobriestam.
Galvenais - veselību, veiksmi un cīņassparu