Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Jaunā svarcēlāja Koha Polijas čempionātā izcīna 4. vietu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jaunā svarcēlāja Koha Polijas čempionātā izcīna 4. vietu
Rebeka Koha
Foto: weightlifting.lv

No 3. – 4. maijam Sedlcē (Polijā) notika starptautiskais čempionāts svarcelšanā U-23 vecuma grupām, kurā četrpadsmit gadus vecā Latvijas svarcēlāja Rebeka Koha labojot Latvijas rekordu grūšanā, kopsummā ar rezultātu 138 kg (pēc Singlera tabulas) izcīnīja 4. vietu.

Priekš jaunās ventspilnieces Rebekas Kohas šīs bija pirmās lielās sacensības pieaugušo grupā, kurās viņa debitēja ar atzīstamu rezultātu. Raušanas disciplīnā meitene uzrāva 63 kg, bet uzgrūda 75 kg, kas ir ne tikai viņas personiskais, bet arī Latvijas rekords. Kopsummā ieskaitīti 138 kg, kas vadoties pēc Singlera tabulas deva mūsu sportistei godpilno ceturto vietu. Visu goda pjedestālu aizņēma polietes – pirmā Magdalēna Pebžiha, otrā Violeta Jastrebska, bet trešā Natālija Kraszevska.

Labs starts šajās sacensībās izdevās arī citam mūsu jaunajam talantam, Olimpiskās vienības rezervistam Ritvaram Suharevam, kurš pieaugušo konkurencē ierindojās septītajā vietā. Četrpadsmit gadīgais dobelnieks uzrāva 98 kg, bet grūšanā pārvarēja 120 kg robežu. Lai arī sportists trešajā piegājienā uz svara stieņa bija uzlicis 125 kg, viņam tikai nedaudz pietrūka, lai šis piegājiens tiktu ieskaitīts. Kopsummā 218 kg un septītā vieta.

Švakāk šajās sacensībās gāja Latvijas komandas pārstāvjiem Vaivaram Tropiņam un Artjomam Zvaricam, kuri palika ārpus vadošā desmitnieka.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS SVARCELŠANAS FEDERĀCIJA
www.polska-sztanga.pl: You are using an invalid IP

     [+] [-]

, 2013-05-12 20:56, pirms 11 gadiem
Kāpēc raksti SC ir tikai par Ventspils savrcēlējiem un kaut kādiem sētas čempionātiem...?
Kāpēc neviens nekad neraksta par Latvijas čempionātiem?