Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Virves vilkšanas klubs "Velkonis" izcīna sudrabu

Šī gada 2.-4.maijā Beļģijas pilsētā Retiie norisinājās Fam Janssens sacensības virves vilkšanā, kurās piedalījās arī Ventspils virves vilkšanas klubs "Velkonis".

Šīs sacensības var uzskatīt arī par "mazo Eiropas čempionātu", jo tajā dalību ņēma gandrīz visi labākie Eiropas klubi. Sacensībās kopumā visās svara klasēs piedalījās 55 klubi. Svara kategorijā līdz 720 kilogramiem, kurā startēja arī Ventspils "Velkonis", startēja 13 komandas no 6 valstīm. Priekšsacīkstēs "Velkonis" finišēja kā otrie, zaudējot tikai Nīderlandes klubam "Koapman". Pusfinālā, pretī stājoties otras grupas uzvarētājiem Zviedrijas "Valby" virves vilcējiem, kur smagā cīņā ar rezultātu 2:1 uzvaru guva mūsu "Velkoņa" virves vilcēji. Pārāk daudz spēks, kas bija atdots jau pusfinālā, lika par sevi manīt finālā, kur atkal spēkojoties ar Nīderlandes "Koapman" virves vilcējiem, mūsējiem nācās vēlreiz piekāpties nīderlandiešiem ar 0:2.

Šī otrā vieta uzskatāma par teicamu rezultātu un cerams kalpos par labu motivāciju tālākajiem treniņiem un galvenajām šīs sezonas sacensībām Pasaules čempionātam, kas no 4.-7. septembrim notiks Zviedrijā.

Komandā startēja: Jurģis Rasa, Edgars Puriņš, Aleksandrs Šalajevs, Jānis Kaminskis, Jānis Šķeperis, Ainars Zablovskis, Aleksandrs Mihailovs, Raimonds Pulmanis, enkurs Egils Gūtmanis un treneris Aivars Dukats.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-05-06 17:02, pirms 16 gadiem
veciit, esam arii, ja nekljudos 4x pasaules chempi

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 18:30, pirms 16 gadiem
Jā tikai starp klubiem,bet nevis izlasēm.Starp izlasēm godalgotās vietās neesam bijuši ne reizes.

     [+] [-]

, 2008-09-22 17:38, pirms 16 gadiem
***************
***************
*** esports.lv ***
***************
***************