Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē tiks noskaidrots "Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012" uzvarētājs

Andrejs Siliņš

Nedēļas nogalē tiks noskaidrots "Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012" uzvarētājs
Foto: Sandris Kuzmickis

4. augustā Ventspilī un 5. augustā Koknesē norisināsies "Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012" fināla posmi, kuros tiks noskaidrots uzvarētājs.

Rojā tika noskaidroti visi desmit spēkavīri, kuri piedalīsies „Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012” finālā. Ventspilī un Koknesē redzēsim mārcienieti Didzi Zariņu, Daini Zāģeri, ugālnieku Oskaru Martužanu, ventspilnieku Mareku Leiti. Dobeli pārstāvēs Ingus Kaktenieks un Rolands Fersters, redzēsim gulbenieti Andri Leišavnieku. Finālā tikuši arī kuldīdznieki Jānis Šleckus un Edgars Andersons un Rīgu pārstāvēs Ildars Sviķis.
°
Latvijas Spēka Atlētu federācija uz finālu uzaicinājusi arī pagājušā gada stiprāko vīru Arti Plivdu, kurš pārstāv Preiļus/Līvānus.

„Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012” regulārā čempionāta kopvērtējums:

VSportistsP
1.Didzis Zariņš42
2.Dainis Zāģeris40
3.Oskars Martužans35
4.Mareks Leitis33
5.Ingus Kaktenieks22
6.Jānis Šleckus20
7.Ildars Sviķis18
8.Andris Leišavnieks17
9.Rolands Fersters16
10.Edgars Andersons15

Ventspilī spēkavīriem būs jāpilda pieci vingrinājumi, lai cīnītos par spēcīgākā vīra titulu. Ventspils promenādē varēsim vērot kā spēkavīri vilks Scania mašīnu, būs jāceļ arī Latvijas Gazes Vikinga prese un jānes radio SWH pulkstenis. Būs arī Nissan/Norde mašīnu turēšana un Tolmets mašīnas nešana.

Koknesē, sadarbojoties ar biedrību SB Koknesis, tiks izcīnīts „Kokneša kauss” un noskaidrosim Latvijas spēkavīru čempionu.

Koknesē spēkavīri atkal metīs Līvu alus mucas, veiks „Par Stipru Latviju” stafeti, kurā būs fermeris, vairoga nešana un riepas velšana. Būs jāceļ Rent4event baļķis uz maksimumu tāpat kā Rojas posmā. Vēl atleti cīnīsies ar smagajām Lode ķerrām un fināla noslēdzošais vingrinājumus būs „Siltums Jums” Atlanta akmeņi.
Saskaitot abu dienu laikā iegūtos punktus mēs noskaidrosim „Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta 2012” uzvarētāju.

12.augustā norisināsies Spēkavīru komandu sacensības Preiļos.
Vairāk informācijas par čempionāta norises vietām, laikiem un dalībniekiem: Par stipru Latviju!

Informāciju sagatavoja
biedrība „Par Stipru Latviju”
„Latvijas Spēka atlētu federācija”
Līga Abakuka