Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Sunīte Megija - vārtsardze ar NHL potenciālu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Hokeja līdzjutēju redzes lokā nonācis kāds īpašs suns ar vēl īpašāku talantu. Suns vārdā Megija, kurš ir prasmīgs hokeja vārtsargs.

Megijas saimnieks gandrīz katru dienu ar viņu spēlē hokeju. Megija sargā vārtus, bet saimnieks cenšas tajos trāpīt plastmasas ripu. Jāsaka, ka Megija ir prasmīga vārtsardze. Viņai padodas atvairīt sarežģītus metienus kā pagalmā, tā arī iekštelpās un pat pludmalē.

Megijas videoklipi TikTok platformā ir skatīti vairākus miljonus reižu. Skatītāji bieži vien dod arī izaicinājumus saimniekam, kā lielisko vārtsardzi pārbaudīt.

Saimnieks ir parūpējies arī par uniformām. Dažos videoklipos sunīti var redzēt kādā no hokeja kluba krekliem.

Bieži vien komentāru sadaļā var manīt arī komentārus, kuros tiek aicināts Megijai parakstīt līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Toronto ''Maple Leafs''. Tādā veidā līdzjutēji pauž attieksmi pret komandas vārtsargu vājo sniegumu.

     [+] [-]

, 2022-08-01 20:34, pirms 2 gadiem
Sunīte ? Kucīte ! Bullīte, aunīte, āzīte, gailīte, ...