Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bijušais F1 pilots Brebems notiesāts par bērna seksuālu izmantošanu

Juris Grīns
Juris Grīns

Bijušais F1 pilots Brebems notiesāts par bērna seksuālu izmantošanu
Gerijs Tomass Brebems
Foto: couriermail.com.au

Bijušais autosportists Gerijs Brebems, kurš savulaik brauca Formulā 1, ir notiesāts par mazgadīgas meitenes seksuālu izmantošanu.

Tiesu darbi notiek Brisbenā, Austrālijā, kur Brebems atzīts par vainīgu sešgadīgas meitenītes seksuālā izmantošanā. Tāpat pierādīta viņa vaina mēģinājumā izvarot arī kādu citur meiteni, kuras vecums ir zem 12 gadiem.

Brebems tika apsūdzēts vēl piecās citās epizodēs, taču tajās viņa vaina netika pierādīta.

Zināms, ka šie noziegumi tika paveikti laika posmā no 2003. līdz 2007. gadam. Tiesu darbi sākās 2013. gada oktobrī, pēc tam, kad upuri bija atklājuši patiesību saviem vecākiem un vēlāk arī policijai.

Gerijs Brebems ir leģendārā autosportista, trīskārtējā F1 pasaules čempiona Džeka Brebema (1924-2014) dēls. Viņa brāļi ir autosportisti Deivids un Džeofs.

Savā karjerā Gerijs Brebems 1989. gadā kļuva par Lielbritānijas F3000 čempionu, bet vēl gadu pirms tam ieņēma otro vietu Lielbritānijas F3 čempionātā.

1990. gadā viņš pievienojās vājajai F1 komandai "Life", tomēr nespēja pārvarēt pat pirmskvalifikācijas barjeru pirmajos divos sezonas posmos, kā rezultātā bija spiests no čempionāta aiziet.

1991. gadā Gerijs Brebems uzvarēja Sebringas 12 stundu sacensībās, kur startēja kopā ar savu brāli Džeofu un bijušo F1 pilotu Dereku Deiliju. 1994. gadā viņš startēja pāris posmos IndyCar sacīkstēs, bet 1995. gadā autosportista karjeru beidza.

Šobrīd 45 gadus vecais Brebems atrodas ieslodzījumā, bet aprīlī būs zināms, uz kādu termiņu viņam tiks piespriests cietumsods.

Izmantotie resursi:
F1i.com - F1 news, reports, features, technical...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-03-26 17:17, pirms 8 gadiem
Džeofs?