Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Endziņš gatavojas cīņai pret Kiviču un tiek sodīts

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
9. martā gaidāms boksa (kikboksa) mačs, kur spēkosies mūziķis Andris Kivičs un Niks Endziņš (Neids), kurš par viltus ziņu izplatīšanu trīs mēnešus pabija apcietinājumā. Kivičs ir druknāks, tāpēc, gatavojoties cīņai, Edziņš izvēlējās spēcīgas miesasbūves sparingpartneri - "A.R. Sporta studijas" ringā Endziņu eksaminēja smagā svara bokseris Kristaps Zutis. Sparingmačs drīz vien pārvērtās par sodīšanu. Endziņš pēcāk "feisbukā" informēja, ka šis notikums tika izplānots, taču galu galā šāda veida video bija liela kļūda - tiesa, minētais paziņojums drīz vien tika dzēsts. Video: Edgars Aivars
Vērtējums:
-
1 2 43 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2019-02-23 15:05, pirms 6 gadiem
Var lūdzu paskaidrot kapēc viņš viņu tā klapēja?
Ko tieši viņš rakstīja par mirstošiem bērniem ?
+Kas tie ir par bērniem ?

  +4 [+] [-]

, 2019-02-23 15:13, pirms 6 gadiem
Labais !!! Derētu arī visus SS (saskaņas) deputātus un mafijas biedrus pa vienam palaist ringā !

  -1 [+] [-]

, 2019-02-23 15:53, pirms 6 gadiem
Nu labi, profesionāls bokseris piesit amatieri. Varonis! Lai arī Endziņš ir pelnījis sodu, tomēr tas jāatstāj tiesas ziņā. Šāds linča tiesas nenorāda uz sitēja augstu intelektu. Un vēl turpina sist pēc tam, kad oponents pasaka, ka padodas. Protams, bez krievu lamu vārdiem jau neiztikt! Jāparāda bērniem paraugs!
Slēpts komentārs: Vitok

 +12 [+] [-]

, 2019-02-23 16:10, pirms 6 gadiem
Vitok rakstīja: Nu tu esi lohs!Tādus aunus kā Endziņš,tieši tā arī ir jāsoda!!!
Es runāju par tiesiskas valsts sistēmu. Katrs dara savu darbu. Bokseris boksē, tiesas tiesā utt. Tikai tā sabiedrība var eksistēt maksimāli taisnīgi. Jo katru darbu veic savas jomas profesionālis. Diez vai sportistam jānodarbojas ar sodīšanu. Bet nu Tu, visticamāk vienkārši nesaproti, ko es te rakstu. Lai saprastu, ir jāizlasa daudz grāmatas.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-23 16:13, pirms 6 gadiem
Tādi kā tas Endziņš ir jāizolē no sabiedrības, jo acīmredzami viņam nav pilns rublis. Lielisks piemērs, kāpēc internets būtu jāierobežo, jo katrs āksts var sacerēt fake ziņas klikšķu dēļ.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-23 16:31, pirms 6 gadiem
Gook rakstīja: Es runāju par tiesiskas valsts sistēmu. Katrs dara savu darbu. Bokseris boksē, tiesas tiesā utt. Tikai tā sabiedrība var eksistēt maksimāli taisnīgi. Jo katru darbu veic savas jomas profesionālis. Diez vai sportistam jānodarbojas ar sodīšanu. Bet nu Tu, visticamāk vienkārši nesaproti, ko es te rakstu. Lai saprastu, ir jāizlasa daudz grāmatas.
Tieši tāpēc, ka mūsu tiesu sistēma ir tāda, kāda ir, tad lūk viegla iekaustīšana. Endziņam fiziski nekas ļauns nenotiks, bet mācību varbūt (šaubos) dabūs. Un nejau Zutis viņu ar varu ievilka, bet Endziņš pats to gribēja, tikai šoreiz viņš aprāvās.

Un kādā veidā šeit var iepīt intelektu? Kā? Ja pats Endziņš meklēja sporta klubu, kur gatavoties cīņai ar Kiviču. Ko tad sparingā Zutim vajadzēja ļaut, lai Endziņš sit? Tev drīzāk prāts aizgājis šķērsām.
Slēpts komentārs: edzhalv

  +1 [+] [-]

, 2019-02-23 16:59, pirms 6 gadiem
Nedomāju, ka šim sižetam būtu jāatrodās, it kā, vadošajā Latvijas sporta portālā.

 +11 [+] [-]

, 2019-02-23 17:11, pirms 6 gadiem
edzhalv rakstīja: Par ko tu runā? Debi*s esi? Latvijas tiesu sistēma ir vislielākais cirks pasaulē. Un tu grāmatas lasījis varbūt esi skola, un tas bija pasakas, jo tu viņas dzīvo.
Ja jau mūsu tiesu sistēma nestrādā, tad aizbrauc, piemēram, uz kādu DUS, ielej degvielu, nesamaksā un aizbrauc. Gribēšu redzēt tad Tavu rakciju par to, ka mūsu tiesu sistēma ir cirks.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-23 17:38, pirms 6 gadiem
Tas divu cilvēku teātris jau tiek dien dienā malts pa dzelteno ziņu lapelēm, tagad vēl "Latvijas vadošajā sporta mēdijjā" arī? tiešām clickbait stāv virs kvalitatīvas žurnālistikas?

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 17:38, pirms 6 gadiem
Vitok rakstīja: Nu tu esi lohs!Tādus aunus kā Endziņš,tieši tā arī ir jāsoda!!!
Šeit es piekritu,ar muti un rakstit viltus zinas darbi ir viegli,bet ja esi ringa cita lieta,beidzot tika parmacits,bet vaidzeja vel

     [+] [-]

, 2019-02-23 17:40, pirms 6 gadiem
knaible rakstīja: Nedomāju, ka šim sižetam būtu jāatrodās, it kā, vadošajā Latvijas sporta portālā.
Boks nav sports? :O
Slēpts komentārs: One Man Show!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-23 18:49, pirms 6 gadiem
Tipa baigais soģis.. elbakjanu atgādina

  -3 [+] [-]

, 2019-02-23 19:09, pirms 6 gadiem
Gook rakstīja: Ja jau mūsu tiesu sistēma nestrādā, tad aizbrauc, piemēram, uz kādu DUS, ielej degvielu, nesamaksā un aizbrauc. Gribēšu redzēt tad Tavu rakciju par to, ka mūsu tiesu sistēma ir cirks.
Tada sajuta ka tev Zutis ar izdausijis visu ara no tava kokosa!

  +4 [+] [-]

, 2019-02-23 19:41, pirms 6 gadiem
bonuks1990 rakstīja: Boks nav sports? :O
Nē, protams, forši, ka Endziņu iekaustīja, bet foršāk būtu, ja tas viss nebūtu teātris

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 19:52, pirms 6 gadiem
Zutim izcils FB konts... īpaši acīs dūrās viņa BMW pirms vairākiem gadiem, teksts zem bildēm, bet nu... tālāk ticis pēc tā visa? Katrs pats lai spriež... teorijā tā kā tād pusprofesionāls sportists... pēdējie 3-4 sitieni arī policijai būtu interesanti!
Nez ar Briedi šis negrib paboksēties??? Jeb šis ir no Kiviča seriāla... kārtējā iestudētā izrādīte?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-02-23 20:38, pirms 6 gadiem
Iestudēts šovs.Viss,gan Kiviča krāniņa cepiens,gan visi šie konflikti ar izaicināšanām uz cīņām.Man tikai viena lieta aiz ziņkāres šeit interesē.Ar kādu mērķi viņi to dara?Gūt tādā veidā materiālu labumu no šādas publicitātes?Viernkārši piedurties troļojot privātas dzīves auditoriju,vai varbūt šai izrādei ir kaut kāds baigais vēstījums apakšā? Par to kādi esam,cik mums kritiska domāšana un visādām citām vājībām,kuras baigi nemanam sevī.Par pēdējo šaubos,drīzāk piedūriens un publicitāte

  -2 [+] [-]

, 2019-02-23 21:00, pirms 6 gadiem
Karlitosmeistars rakstīja: Iestudēts šovs.Viss,gan Kiviča krāniņa cepiens,gan visi šie konflikti ar izaicināšanām uz cīņām.Man tikai viena lieta aiz ziņkāres šeit interesē.Ar kādu mērķi viņi to dara?Gūt tādā veidā materiālu labumu no šādas publicitātes?Viernkārši piedurties troļojot privātas dzīves auditoriju,vai varbūt šai izrādei ir kaut kāds baigais vēstījums apakšā? Par to kādi esam,cik mums kritiska domāšana un visādām citām vājībām,kuras baigi nemanam sevī.Par pēdējo šaubos,drīzāk piedūriens un publicitāte
Boksa klubs saņem arī reitingus, pats sportists, kas filmēja šo video un pats Niks iegūst lielu publicitāti pirms gaidamās cīņas. Principa viss ir iestudēts. Labāk tādiem nepievērst uzmanību.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 21:49, pirms 6 gadiem
hahaha laaaaaabs

  +5 [+] [-]

, 2019-02-23 22:00, pirms 6 gadiem
Liekas pilnīgs feiks.

Ko tieši Endziņš var iemācīties no šitāda sparinga? Kā tēlot boksa maisu? Ķipa no sērijas Rokijs. Mani tagad sitīs un mocīs un es baigi iemācīšos boksēties.

     [+] [-]

, 2019-02-23 22:37, pirms 6 gadiem
Gook rakstīja: Nu labi, profesionāls bokseris piesit amatieri. Varonis! Lai arī Endziņš ir pelnījis sodu, tomēr tas jāatstāj tiesas ziņā. Šāds linča tiesas nenorāda uz sitēja augstu intelektu. Un vēl turpina sist pēc tam, kad oponents pasaka, ka padodas. Protams, bez krievu lamu vārdiem jau neiztikt! Jāparāda bērniem paraugs!
Atrodi orģinālu. Tur nav NEVIENS krievu lamu vārds.

     [+] [-]

, 2019-02-23 22:39, pirms 6 gadiem
neizskatās iestudēts. es teiktu, ka nedrīkst tā rīkoties profesionāls bokseris. Tad jau profesionāls mednieks drīkst medībās šaut kādam plātīzerim vai garīgi slimajam kājā?

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 22:45, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Liekas pilnīgs feiks.

Ko tieši Endziņš var iemācīties no šitāda sparinga? Kā tēlot boksa maisu? Ķipa no sērijas Rokijs. Mani tagad sitīs un mocīs un es baigi iemācīšos boksēties.
Nedomāju, ka feiks. Ja iepriekšējiem video var redzēt samākslotību, tad šitajā viss reali bija pa īstam. Neids bija pārmīzis jēgu, bet Zutis iekarsa. Katrā ziņā + Neidam par drosmi līst ringā, jo daudzi šeit komentējošie ar pilnām biksēm uzreiz atteiktos, bet teikt, ka Zutis piedalījās kkāda feikā, manuprāt ir stulbi.

Neids jā, viņš zināja, ka dabūs pa rīkli, tas arī viss.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 22:46, pirms 6 gadiem
sindix rakstīja: neizskatās iestudēts. es teiktu, ka nedrīkst tā rīkoties profesionāls bokseris. Tad jau profesionāls mednieks drīkst medībās šaut kādam plātīzerim vai garīgi slimajam kājā?
Kas jums tie par salīdzinājumiem ibio? Neviens Neidu tur nevilka iekšā pret paša gribu, un Tu tici, ka Zutis neizrubītu viņu, ja patiešām tā gribētu. Vienīgie sitieni, kas Neidam sāpēja, bija pa korpusu.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-23 22:59, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nedomāju, ka feiks. Ja iepriekšējiem video var redzēt samākslotību, tad šitajā viss reali bija pa īstam. Neids bija pārmīzis jēgu, bet Zutis iekarsa. Katrā ziņā + Neidam par drosmi līst ringā, jo daudzi šeit komentējošie ar pilnām biksēm uzreiz atteiktos, bet teikt, ka Zutis piedalījās kkāda feikā, manuprāt ir stulbi.

Neids jā, viņš zināja, ka dabūs pa rīkli, tas arī viss.
Jā, un visas tās intervijas un izsperšana uz ielas nebija teātris, ne?

Ringā viņš pat rokas nepacēla. Kas tas par bokseri tad vispār?

Pagaidi laiku un viss būs redzams.

     [+] [-]

, 2019-02-23 23:39, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kas jums tie par salīdzinājumiem ibio? Neviens Neidu tur nevilka iekšā pret paša gribu, un Tu tici, ka Zutis neizrubītu viņu, ja patiešām tā gribētu. Vienīgie sitieni, kas Neidam sāpēja, bija pa korpusu.
neticu, ka Neids gāja tur rubīties, teātris - tad ok, bet, ja tas bija bija domāts sparings, tad notika piekaušana, diez gan negodīgi. Man tas Neids nepatīk, taču viņš dara teātri, iespējams, ir garīgi slims. Kurš kuram ko pierādīja vai iemācīja? Ja Neids ies medībās trenēties, tad pa viņu šaut būs ok, pēc Tava teiktā.

  +3 [+] [-]

, 2019-02-24 07:27, pirms 6 gadiem
Ja pro bokseris būtu izdar>jis vienu kvalitatīvu sitienu, tam nabagam bija jākrīt. Spriežot pēc video, mazliet pabakstīja un sarāja. Nekā nosodāma boksera izpildījumā.

  -3 [+] [-]

, 2019-02-24 09:27, pirms 6 gadiem
huters rakstīja: Labais !!! Derētu arī visus SS (saskaņas) deputātus un mafijas biedrus pa vienam palaist ringā !
Tu gribēji teikt visus "Visu neLatvijai" jampampiņus !!

  +3 [+] [-]

, 2019-02-24 09:30, pirms 6 gadiem
Gook rakstīja: Es runāju par tiesiskas valsts sistēmu. Katrs dara savu darbu. Bokseris boksē, tiesas tiesā utt. Tikai tā sabiedrība var eksistēt maksimāli taisnīgi. Jo katru darbu veic savas jomas profesionālis. Diez vai sportistam jānodarbojas ar sodīšanu. Bet nu Tu, visticamāk vienkārši nesaproti, ko es te rakstu. Lai saprastu, ir jāizlasa daudz grāmatas.
Endziņs, pat cietumā nokļuvis, nesaprata kur kļudījies. Ir cilvēku tipi, kuriem var kaut ko ieborēt nevis caur tiesu sistēmu, bet ar dūri.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-24 14:18, pirms 6 gadiem
pipec lielie experti te savakusies fake ja? utt policas iesniegums jaraksta arprats klaunu bars

pirmakart bija jau live video kur pateica ka tas nebija iestudets, otrkart tas endzins ir japadauza par vina visam fake zinam utt. lamasanos interneta utt kaa izaicina kivicu utt

policija pasmietos , ja kads iesniegumu uzrakstitu
pirmkart tas bija atrunats ka abi kapj patvaljigi boksa ringaa respektivi sparingot :d un ko jus ve te policiju saucat ieksa? :d

briedim ari bija jarakasta iesniegums policija kad usiks so nodaudzija?

  +3 [+] [-]

, 2019-02-24 17:23, pirms 6 gadiem
Lai arī tas endziņš ir 3,14dars, tomēr tāda "sodīšana" bokserim godu nedara.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-24 18:09, pirms 6 gadiem
knaible rakstīja: Nedomāju, ka šim sižetam būtu jāatrodās, it kā, vadošajā Latvijas sporta portālā.
Tieši tā, šitais ir dzelteno avīžu sižets, nevis sports. Cita lieta, ka LV vnk nav pilnībā kompetenta sporta portāla, arī šis ir tālu no īstenības.

Bet par tēmu- iestudēts tas viss bija.
1 2 43 komentāri