Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Taisons Twitterī sāk sekot Svaresam, kurš iekoda pretiniekam

Agris Suveizda

Taisons Twitterī sāk sekot Svaresam, kurš iekoda pretiniekam
Incidents starp Branislavu Ivanoviču un Luisu Svaresu
Foto: AFP/Scanpix

Leģendārais amerikāņu bokseris Maiks Taisons kļuvis par vienu no Anglijas futbola kluba "Liverpool" uzbrucēja Luisa Svaresa sekotājiem sociālo tīklu vietnē Twitter. Kāda sakritība - tas noticis pēc tam, kad Svaress Premjerlīgas spēlē iekoda Branislavam Ivanovičam.

Jau vēstījām, ka šodien Anglijas Premjerlīgas kārtējā spēlē "Liverpool" prata divreiz atspēlēties un kompensācijas laika septītajā minūtē izglābties no zaudējuma pret Londonas "Chelsea" (2:2). Mača centrālā persona neapšaubāmi bija "Liverpool" uzbrukuma līderis Luiss Svaress, kurš rezultatīvi asistēja Daniela Staridža vārtu guvumā un pats guva vārtus, kas komandai pēdējās sekundēs atnesa vienu punktu.

Taču ilgākā laika posmā Svaress šīs spēles sakarā asociēsies nevis ar vārtiem un rezultatīvo piespēli, bet gan ar incidentu otrā puslaika vidū, kad urugvajietis pretinieku soda laukumā...iekoda "Chelsea" serbu aizsargam Branislavam Ivanovičam. Urugvajietim šāda rīcība nebūt nav pirmais gadījums. Savulaik, kad Svaress vēl pārstāvēja Amsterdamas "Ajax", viņš iekoda PSV "Eindhoven" futbolistam un saņēma septiņu spēļu diskvalifikāciju.

Ja Anglijas Futbola asociācija nolems ķerties pie sankcijām, Svaresam šī sezona varētu būt jau beigusies. Toties, pateicoties šodienas izgājienam, urugvajietis tika pie jauna sekotāja sociālo tīklu vietnē Twitter. Par to kļuva leģendārais bokseris Maiks Taisons, kurš pats ir bēdīgi slavens ar košanu pretiniekam - 1997.gadā Taisons cīņas otrajā raundā nokoda gabalu no Evandera Holifīlda auss. Taisons toreiz tika diskvalificēts, un viņam piesprieda trīs miljonu ASV dolāru lielu sodu.

Izmantotie resursi:
Yahoo! UK & Ireland Eurosport - Sports News...

     [+] [-]

, 2013-04-21 23:55, pirms 11 gadiem
Nu kopīgs viņiem jau kaut kas ir! Patīk kost cilvēkiem!

  +3 [+] [-]

, 2013-04-21 23:57, pirms 11 gadiem
Man ar patīk kost, varēja sekot man arī!

  -1 [+] [-]

, 2013-04-22 00:36, pirms 11 gadiem
Tāda sūda dēļ rakstu uzcept jābūt lielai mākai.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 12:51, pirms 11 gadiem
Agri, saņemies. Radošās krīzes gadās katram, bet šis nu ir par daudz.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-22 18:22, pirms 11 gadiem
labdien rakstīja: Agri, saņemies. Radošās krīzes gadās katram, bet šis nu ir par daudz.
Es gan te nekā slikta neredzu. Smieklīga, uzjautrinoša ziņa.