Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Dobrecovs no Uldriķa saņem konjaku

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Dobrecovs no Uldriķa saņem konjaku
Askolds Uldriķis pasniedz Viktoram Dobrecovam konjaku
Foto: Juris Gutmans

Vakar pēc dramatiskās "Skonto" un "Liepājas" spēles zaudētāju kluba direktors Askolds Uldriķis pasniedza uzvarētāju trenerim Viktoram Dobrecovam konjaku - tiesa, zaudētajām derībām nebija nekāda sakara ar vakardienas maču.

Pirms 11 gadiem Askolds Uldriķis, tobrīd esot vēl žurnālista statusā, noslēdza derības ar Viktoru Dobrecovu, kurš savukārt vēl bija profesionāls futbolists. Derību objekts bija sekojošs: vai nākamo 10 gadu laikā tiks pārspēts Dobrecova rekords - 36 vārti Virslīgas sezonā (2003.gadā "Liepājas metalurga" sastāvā).

Uldriķis uzskatīja, ka kāds šo rekordu pārspēs, savukārt Dobrecovs uzstāja, ka rekords paliks neskarts. Taisnība izrādījās Dobrecovam - neviens šo rekordu nepārspēja. Interesanti, ka tam vistuvāk bija Dobrecova šobrīd vadītās "Liepājas" futbolists Kristaps Grebis, kurš 2009.gada Virslīgā sasita 30 vārtus.

Vakar pēc "Skonto" - "Liepājas" preses konferences Uldriķis atdeva parādu, proti, derībās zaudēto konjaka pudeli. Protams, Dobrecovs par iegūto balvu bija priecīgs un jokojot žurnālistiem sacīja, lai tuvāko stundu laikā, kamēr "Liepāja" ar autobusu dodas mājup, viņam neviens nezvana. Komentāros pie "Facebook" ieraksta Uldriķis arī ar smaidu atklājis, ka Dobrecovs pēdējā laikā regulāri atgādinājis par uzvarētajām derībām.

     [+] [-]

, 2015-09-19 14:48, pirms 9 gadiem
Vēl lētāku nevarēja atrast? Laikam jau tikai Henesis ir švakāks

  +2 [+] [-]

, 2015-09-20 02:07, pirms 9 gadiem
100% grib uzseedinaat Dobrecovu uz korkji-Maarim jakonfiscee.Varees atdot peec sezonas

  +1 [+] [-]

, 2015-09-20 22:21, pirms 9 gadiem
Tieši tā, ļoti iespējams varēs atkorķēt pēc sezonas. Interesantas derības un kurš gan tajā laikā būtu paredzējis, ka Uldriķis būs kļuvis par galveno konkurentu direktoru, kamēr Dobriks pats trenēs dzimto komandu.