Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Amerikāņu futbola treneris zaudējumā vaino "Call Of Duty" videospēli

Luisvilas universitātes amerikāņu futbola komandas treneris Čārlijs Strongs pēc savas komandas zaudējuma 14:21 Pitsburgas komandai kā vienu no zaudējuma iemesliem minēja spēlētāju aizraušanos ar Call Of Duty videospēles jauno versiju.

"Viņi ir jauni cilvēki un šādas lietas gadās. Ir kaut kas jauns, viņi to grib izmēģināt un tas viņus ierauj," par pagājušajā nedeļā iznākušās Call Of Duty spēles ietekmi uz saviem futbolistiem stāsta treneris. Tikmēr viens no spēlētājiem Hakims Smits pirmsspēles nedēļā twitter.com atzīmējies ar ierakstu "Call Of Duty pusnaktī" ("Call of Duty at midnight!!!! #Gamerwithpassion".)

Savukārt Toms Heisers, blogeris, kurš raksta par Luisvilas komandas spēlēm, izpētījis, ka komanda uzvarējusi tikai divās spēlēs no astoņām nedēļās, kurās iznākušās jaunas Call Of Duty spēles versijas.

Jāpiebilst, ka "Call Of Duty: Modern Warefare 3" ir visu laiku komerciāli veiksmīgākā video spēle, pirmajā tirdzniecības nedēļā pasaulē kopā ieņemot 775 miljonus ASV dolāru (405 miljoni latu).

'Fragments no Čārlija Stronga teiktā pēcspēles preses konferencē


, 2011-11-18 16:34, pirms 12 gadiem
Activision malacis, ar vienu un to pašu dzini jau 4 spēle un turpina slaukt muļķus. BF3 WTF!
, 2011-11-18 17:43, pirms 12 gadiem
atkarīgie
, 2011-11-18 21:33, pirms 12 gadiem
Slimie
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-25 00:16, pirms 12 gadiem
Reaktors rakstīja: Spēles gandrīz nespēlēju, bet vienalga zinu, ka Battlefield3 smagi ieliek jaunajam Call of duty
Battlefield 3 ir suds salidzinajuma ar MW3.. BF3 ir 1 dienas kampaņa un ātri apnikoss Multiplayers
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
1

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.
Petrs Mrāzeks. Foto: IIHF

Čehu vārtsargs pretinieku pārstāvim trāpa ar ripu pa pieri un uzdāvina savu nūju

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija vakar svinēja otro uzvaru, atspēlējoties no 1:3 un ar 6:3 pārspējot Norvēģiju. Ne tā labākā pirmā spēle turnīrā padevās Čikāgas "Blackhawks" pamatvārtsargam Petram Mrāzekam.
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.