Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Eiropas spēļu pusfinālisti sakaujas un tiek diskvalificēti

Eiropas spēļu brīvās cīņas 57 kilogramu pusfinālā sakāvās baltkrievs Vladislavs Andrejevs un gruzīns Vladimirs Hindžegašvili, maču pārtrauca, pēc tam abus diskvalificēja. Tādējādi tajā pusfinālā aicināja cīnīties attiecīgos tos, kuri bija zaudējuši ceturtdaļfinālos. Vācu cīkstonis Marsels Ēvalds ceturtdaļfinālā pamatīgi zaudēja (0:12), tomēr pretinieka diskvalifikācijas dēļ tika pusfinālā, uzvarēja un galu galā izcīnīja sudraba medaļu.

Sakaušanās video: vesti.az

, 2015-06-17 17:59, pirms 9 gadiem
tā notiek, kad attiecību noskaidrošana ir pirmajā vietā
, 2015-06-17 22:17, pirms 9 gadiem
Jēga diskābeli dot' cīņas sports kā nekā;D
, 2015-06-18 08:48, pirms 9 gadiem
Kam tās Eiropas spēles vispār vajadzīgas? kkadas lejas eiropas valstis... autobuss notriec cilvēkus... muļķības kkādas... sacensību par maz?
, 2015-06-18 16:00, pirms 9 gadiem
Tā ir kaušanās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-19 11:37, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Jēga diskābeli dot' cīņas sports kā nekā;D
Tieši tā, nekas tik briesmīgs tur nebija!
, 2015-06-19 14:01, pirms 9 gadiem
iedomājos amizantu situāciju - kikboksa ringā viens par kautko ļoti sadusmojas uz pretinieku, nodomā - nu gan es tev tūlīt sadošu pa purnu, pieiet un kārtīgi pretinieku nozilina. taču tiesnesis šamējo diskalificē, jo tā ir bijusi nevis cīņa, bet gan kaušanās...
, 2015-06-30 01:31, pirms 9 gadiem
ak cik smiekligi

nevajag jaukt dazadas lietas - saja sporta ir savi noteikumi, kur sitieni pa seju ar rokam vai galvu nozime diskvalifikaciju, kas tur savads>?

Emilio rakstīja: iedomājos amizantu situāciju - kikboksa ringā viens par kautko ļoti sadusmojas uz pretinieku, nodomā - nu gan es tev tūlīt sadošu pa purnu, pieiet un kārtīgi pretinieku nozilina. taču tiesnesis šamējo diskalificē, jo tā ir bijusi nevis cīņa, bet gan kaušanās...
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
11

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.