Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

F1 čempions Hamiltons šoreiz izsprūk no soda par CSN pārkāpšanu

Juris Grīns
Juris Grīns

Lūiss Hamiltons plaši pazīstams ar savu prasmi pilotēt F1 sacīkšu mašīnas, taču trīskārtējais pasaules čempions brīvajā laikā nereti izmanto arī motociklu. Nesen Jaunzēlandē sportists riskēja ar soda saņemšanu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Pirms došanās uz Austrāliju, kur jau šo svētdien, 20. martā risināsies F1 sezonas pirmais posms, Hamiltons atklimatizējas un atpūšas Jaunzēlandē. Pirms dažām dienām viņš apmeklēja kādu kazino, tomēr bija tik neapmierināts ar apkalpošanu, ka pasūdzējās par to savā "Twitter" kontā. Vēlāk gan ieraksts ticis dzēsts.

Savukārt vēlāk uz šosejas Oklendā Hamiltons, braucot ar motociklu, pamanījies nofilmēt pats sevi, un šo video ievietoja internetā, par to jau izpelnījies ne vien pozitīvas, bet arī negatīvas atsauksmes no skatītāju puses.

Proti, kopš 2009. gada Jaunzēlandē ir aizliegts lietot mobilos telefonus braukšanas laikā, tātad Hamiltons ir pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus. Par to uzzinājusi arī vietējā policija, tomēr pierādījumu trūkuma dēļ "Mercedes" komandas zvaigzni nesodīs.

"Pieejamais video materiāls nenodrošina pieteikoši daudz pierādījumu par to, ka pārkāpums ir noticis," laikrakstam "Sydney Morning Herald" oficiālu paziņojumu sniegusi Jaunzēlandes policija.

Jāpiemin, ka par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem Lūiss Hamiltons iepriekš sodīts jau vairākkārt. Piemēram, 2007. gadā viņam uz mēnesi tika liegts vadīt transportlīdzekļus Francijā, jo tās sezonas F1 debitants tika pieķerts pa šoseju traucoties ar ātrumu 196 km/h.

  +1 [+] [-]

, 2016-03-16 15:50, pirms 8 gadiem
Sodīt par filmēšanu vertikāli!