Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

F1 piloti kopīgi vakariņo, bet neļauj Hamiltonam apmaksāt rēķinu

Juris Grīns
Juris Grīns

F1 piloti kopīgi vakariņo, bet neļauj Hamiltonam apmaksāt rēķinu
F1 pilotu vakariņas Šanhajā
Foto: sportstarlive.com

Formula 1 piloti ir vieni no vislabāk apmaksātajiem sportistiem pasaulē, tomēr nesaprašanās to starpā var rasties pat par maltītes rēķinu, pierādīja šonedēļ notikušais kādā Šanhajas restorānā.

Pērnās F1 sezonas čempions Lūiss Hamiltons, kurš pagājušajā gadā noslēdza 100 miljonus Sterliņu mārciņas vērtu līgumu ar "Mercedes", presei pastāstīja, ka uz kopīgu maltīti trešdienas vakarā sapulcējušies 18 piloti, tikai četri neesot ieradušies.

Hamiltons rezervējis galdu itāļu restorānā "The Kitchen", taču par vakara noslēgumu nav gluži sajūsmā. Brīdī, kad sportists piedāvājis apmaksāt rēķinu, citi sākuši iebilst, ka vēlas maksāt paši. Pēc Hamiltona vārdiem, pirmais to ierosinājis viņa paša komandas biedrs Niko Rosbergs, ar kuru britam nav īpaši siltas attiecības.

"Tas tiešām bija mazliet stulbi un smieklīgi, jo kāds ierosināja, ka rēķins ir jāmaksā visiem, un tā mēs 18 piloti dalījām šo rēķinu savā starpā," ar smaidu sejā žurnālistiem pastāstīja Hamiltons. "Tas ir ārprāts. Vakariņas nemaz nebija tik dārgas. Es teicu, ka pats vai divi no mums var samaksāt rēķinu un nākamreiz vakariņas apmaksās kāds cits. Bet viņi sacīja "nē, nē, nē, vēlamies maksāt individuāli". Mēs visi saņēmām rēķinus - 18 rēķinus! Tika maksāts ar 18 kredītkartēm. Tā bija smieklīgākā lieta, ko esmu redzējis. Nekad iepriekš neko tādu nebiju redzējis."

Jautāts, kurš ierosināja maksāt atsevišķi, Hamiltons atbildēja: "Esmu diezgan drošs, ka tas bija Niko."

Žurnālisti arī Rosbergam pavaicāja, vai tā ir taisnība, uz ko vācietis atbildēja šādi: "Tiešām? Interesanti. Cik atceros, nerakstīta vienošanās parasti ir tāda, ka maksā čempions, bet tas varbūt ir tikai mans viedoklis."

Vakariņas neapmeklēja tikai Kimi Raikonens, Džoljons Palmers, Kevins Magnusens un Rio Harjanto.

Izmantotie resursi:
News, sport and opinion from the Guardian's...

  +5 [+] [-]

, 2016-04-15 11:54, pirms 8 gadiem
Kimi zināja, ka ar tādu bērnudārzu nav ko darīt un viens pats numuriņā izrāva litru Šanhajas baltā.

  -1 [+] [-]

, 2016-04-15 13:56, pirms 8 gadiem
Magic rakstīja: Kimi zināja, ka ar tādu bērnudārzu nav ko darīt un viens pats numuriņā izrāva litru Šanhajas baltā.
Aha... tāpat, kā lika kluci kamēr Šumis atvadījās no F1.

  +3 [+] [-]

, 2016-04-15 17:43, pirms 8 gadiem
Kimi uvazuha, ar cilvekiem kuriem tu neveeeli to visu labako parasti nevakarino, es arii neierastos, reals vecis, ne par velti favorits 14 gadus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-16 10:31, pirms 8 gadiem
"Kapeiku p*sēji" nodomāja viesmīlis, dalot rēķinu 18 daļās.

     [+] [-]

, 2016-04-16 15:28, pirms 8 gadiem
baisulis rakstīja: "Kapeiku p*sēji" nodomāja viesmīlis, dalot rēķinu 18 daļās.
llūk šo nekad neesm sapratis.. nu un ka dala rēķinu? kaut vai 200 daļās. kāds tam sakaras ar kapeiku p*šanu (pats arī esmu prasījis krogā, lai dala rēķinu - big deal) toreiz oficiante arī kaut ko sašūmējās... tā arī neiebraucu par ko... tipa dzeramnaudu tādēļ džeki mazāk atstāj? nez..

  +1 [+] [-]

, 2016-04-16 17:34, pirms 8 gadiem
Parasti tomēr ir pieņemts, ka tas, kurš aicina, tas arī uzsauc. Ja šoreiz tas bija Hamiltons, tad būtu tikai normāli, ka Luiss arī apmaksā. vakariņas. Nākamreiz ja vakariņās aicinātu piemēram Batons, tad Batons arī maksātu.
Taču tik mazā un naidīgā sabiedrībā, kā F1 piloti tas ir arī gana paredzami. Labi, ka džeki vēl pie vakariņu galda nesāka sacensties, kurš var vairāk apēst vai, kurš var ātrāk vīna glāzi izdzert.

     [+] [-]

, 2016-04-17 14:15, pirms 8 gadiem
.............. rakstīja: llūk šo nekad neesm sapratis.. nu un ka dala rēķinu? kaut vai 200 daļās. kāds tam sakaras ar kapeiku p*šanu (pats arī esmu prasījis krogā, lai dala rēķinu - big deal) toreiz oficiante arī kaut ko sašūmējās... tā arī neiebraucu par ko... tipa dzeramnaudu tādēļ džeki mazāk atstāj? nez..
Nu ir ta ka iedomajies tu tur nesedi viens tani kroga bet oficantam ir vel 7 galdi kurus vins apkalpo un man nav pienakums atcereties cik tu esi idzeris vai saeedis ja ej uz krogu tad nonem skaidra naudu nekas tev samainis cik vajadzes bet ja sez 15 cilvekie ar rekinu 700 eur piemeram un katrs tgt saks dalit ko cik sadzeris un maksas par vienu alu vai teju tas ir nozelojami un ta dari tikai nabagi kas nevar samaksat par kadu alu kury piemeram izdzera tava masa vai draugs.. otkar lai sadalitu rekinu tas aiznem veel 5 min kas pilna restorana ir no svara... 3kart ja rekins 700 cik jactaj par servisu 70 eur a ja tu sadali savu rekinu 20 eur ko tu izdoma aij ko es tur atstasu par saviem 20 eur un ir ari ta tie kas prasa dalit rekinus ir gnidas un kapeik piseji paldies nakamreiz nonem naudu un sametat visi kopa ja gribi lai kroga ienakot 4 reizi pltu tur butu gaidits un sanemtu labako servisu un galdinju

     [+] [-]

, 2016-04-17 16:03, pirms 8 gadiem
GaCeEm rakstīja: Nu ir ta ka iedomajies tu tur nesedi viens tani kroga bet oficantam ir vel 7 galdi kurus vins apkalpo un man nav pienakums atcereties cik tu esi idzeris vai saeedis ja ej uz krogu tad nonem skaidra naudu nekas tev samainis cik vajadzes bet ja sez 15 cilvekie ar rekinu 700 eur piemeram un katrs tgt saks dalit ko cik sadzeris un maksas par vienu alu vai teju tas ir nozelojami un ta dari tikai nabagi kas nevar samaksat par kadu alu kury piemeram izdzera tava masa vai draugs.. otkar lai sadalitu rekinu tas aiznem veel 5 min kas pilna restorana ir no svara... 3kart ja rekins 700 cik jactaj par servisu 70 eur a ja tu sadali savu rekinu 20 eur ko tu izdoma aij ko es tur atstasu par saviem 20 eur un ir ari ta tie kas prasa dalit rekinus ir gnidas un kapeik piseji paldies nakamreiz nonem naudu un sametat visi kopa ja gribi lai kroga ienakot 4 reizi pltu tur butu gaidits un sanemtu labako servisu un galdinju
Tici man restorans tikai palika ieguvējos no F1 pilotu apciemojuma

     [+] [-]

, 2016-04-17 17:03, pirms 8 gadiem
raivons rakstīja: Tici man restorans tikai palika ieguvējos no F1 pilotu apciemojuma
Domā, ka ķīniešu restorāna oficiante zin, kas tie pa puikām bija iepeldējuši?

     [+] [-]

, 2016-04-18 01:58, pirms 8 gadiem
raivons rakstīja: Tici man restorans tikai palika ieguvējos no F1 pilotu apciemojuma
Kas ir ieguveji? Ipasnieks miljonars kuram pohuj ka tu izturies pret apkalpojoso personalu vai kads cits
Pateiksu stradaju tada pasa sfera septembri apkalpoju belgijas basketbola izlasi 25 cilveki rekins 1500 eur maksaja federacija finasu menedzeris ar karti dzeramnaudas nulle ok restorans ieguveji man isti ne silts ne auksts ..