Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

''Kings'' basketbolista Holmsa mamma neapmierināta ar dēla piezīmju problēmu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Kings'' basketbolista Holmsa mamma neapmierināta ar dēla piezīmju problēmu
Rišauns Holmss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Sakramento ''Kings'' basketbolista Rišauna Holmsa mamma savā ''Twitter'' profilā izteikusi neapmierinātību ar sava dēla sakrāto piezīmju normu pārbaudes mačā pret Portlendas ''Trailblazers'', solot ar Holmsu par to parunāt, kad nākamreiz abi tiksies.

Rišauns Holmss tika izvēlēts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta otrajā raundā ar kopējo 37. numuru. Savas karjeras laikā basketbolists spēlējis Filadelfijas ''76ers'' un Fīniksas ''Suns'', taču kopš 2019. gada sezonas pārstāv Sakramento ''Kings''. Savā pirmajā gadā kopā ar ''Kings'' Holmss parādīja produktīvu sniegumu, gūstot 12.3 punktus un izcīnot 8.1 atlēkušo bumbu vidēji spēlē.

Šonakt Sakramento ''Kings'' aizvadīja pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajai sezonai, un uzvarēja Portlendas ''Trailblazers'' ar 121:106. Holmss šajā mačā izcēlās ar 14 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām, taču nopelnīja sešas piezīmes un cīņu noslēdza priekšlaicīgi. Par to priecīga nebija basketbolista mamma, kas ''Twitter'' kontā ietvītoja, ka nākamajā abu tikšanās reizē šī situācija tikšot pārrunāta.

Problēma ar piezīmju krāšanu basketbolistam bija jau savā pirmajā sezonā ar ''Kings'', kad vidēji laukumā pavadītajās 28 minūtēs Houlmss noteikumus pārkāpa 3.8 reizes vidēji mačā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kings-rich...