Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Maksijs pēc Embīda 59 punktu spēles preses konferencē apmulst

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Maksijs pēc Embīda 59 punktu spēles preses konferencē apmulst
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī panākumu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnīja Filadelfijas ''76ers''. Vienība ar 105:98 apspēlēja Jūtas ''Jazz'', taču par šovu parūpējās uzvarētāju līderis Džoels Embīds.

Embīds maču noslēdza ar 59 punktiem (1p. 20/24, 2p. 18/23, 3p. 1/5), 11 atlēkušajām bumbām, astoņām rezultatīvām piespēlēm, septiņiem bloķētiem metieniem un vienu pārtvertu bumbu. Basketbolists uzstādīja jaunu NBA rekordu, kā arī aizvadīja rezultatīvāko spēli šosezon. Sajūsmā par Embīda sniegumu bija viņa komandas biedri.

''Džoels Embīds ļoti labi spēlē basketbolu. Šeit vienkārši nav nekas vairāk, ko piebilst,'' lakonisks un samērā apmulsis bija Tairīss Maksijs.

Vienības galvenais treneris Doks Riverss tikmēr atklāja, ka nebija gatavs šādam pavērsienam. Nakti iepriekš Embīds guva 42 punktus pret Atlantas ''Hawks''. Riverss domāju, ka tajā spēlē varētu būt bijis šāds iznākums.