Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Sieviete NBA spēles laikā pielīmē pie grīdas savu roku

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ietvaros šonakt tika aizvadītas pirmās pārspēles. Vienā no tām Minesotas ''Timberwolves'' ar 109:104 pieveica Losandželosas ''Clippers'' un kvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Otrā ceturkšņa izskaņā gan laukumā risinājās dīvaini notikumi. Spēle tika apturēta, jo otrā laukuma pusē atradās kāda sieviete un maču nevarēja turpināt.

Sākotnēji šķita, ka tā bija arēnas darbiniece, kura vienkārši pakritusi. Pēcāk gan atklājies, ka mistiskā dāma bijusi protestēja, kura ar līmes palīdzību pielīmēja savu roku pie grīdas un apsargiem neļāva to noņemt.

Ar vairāku apsardzes darbinieku palīdzību gan situācija tika novērsta. Sieviete tika aizvesta no arēnas un spēle tika turpināta. Pat spēles komentētāji bija šokā par notikušo un atklāja, ka strādājot vairāk nekā 30 gadus NBA, nekas šāds netika pieredzēts.

Pieejamā informācija ārzemju medijos liecina, ka sieviete protestēja pret vistu nogalināšanu Aiovas olu ražotnē ''Rembrandt Enterprises''. Protestētājai uz krekla bija uzraksts ''Glens Teilors dedzina dzīvniekus dzīvus''. Teilors ir šī uzņēmuma īpašnieks.

''Timberwolves'' organizācija pēcāk sociālajos tīklos atvainojās līdzjutējiem un klātesošajiem skatītājiem par notikušo.

Izmantotie resursi:
https://catamarcanews.com/animal-ac...

  +4 [+] [-]

, 2022-04-13 15:47, pirms 2 gadiem
Dzirdēju 2.5 minūtes garu komentātāju pļāpāšanu- bet ne pašu sievieti, ne pielīmēto roku, ne uzrakstu tā arī neredzāju

  +1 [+] [-]

, 2022-04-13 16:21, pirms 2 gadiem
hahahahaha

  +2 [+] [-]

, 2022-04-13 16:37, pirms 2 gadiem
Bam Bam rakstīja: Dzirdēju 2.5 minūtes garu komentātāju pļāpāšanu- bet ne pašu sievieti, ne pielīmēto roku, ne uzrakstu tā arī neredzāju
Pirmkārt, komentētāji ne dzird, ne zin, kas tur notiek. Ieej twitterī un ieraksti meklētājā Minnesota Glue - visu redzēsi

Otrkārt, Tu tieši tāpat neredzi strīkerus arī futbola spēlēs (un viņi tur ir ļoti bieži!). Viņi ir bez maz katrā spēlē, bet režisoriem ir noteikts, ka rādīt nedrīkst, lai terorists nesasniegtu savu mērķi - gūt publicitāti.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-13 22:46, pirms 2 gadiem
Nu un liela jēga no tāda raksta ar 2.5 minūšu video, ja man vēl jāklejo twiteros, feibukos, tiktokos utml utjpr…

     [+] [-]

, 2022-04-14 15:05, pirms 2 gadiem
krievi ir nogalinājuši jau desmitiem tūkstošu ukraiņu (arī sadedzinajuši dzīvus), bet jaunkundze cepas par vistām ...