Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

A Sērijas klubs "Palermo" devīto reizi sezonā maina galveno treneri

A Sērijas klubs "Palermo" devīto reizi sezonā maina galveno treneri
Valters Novelīno
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas augstākās līgas komanda „Palermo” no amata atbrīvojusi Valteru Novelīno tikai pēc četrām spēlēm kluba rindās. „Palermo” neveiksmīgajā, taču nenoliedzami aktīvajā sezonā tā ir jau devītā reize, kad tiek mainīts galvenais treneris.

„Varu apstiprināt, ka esmu atbrīvots no savu pienākumu pildīšanas,” Itālijas medijiem atklāja Valters Novelīno. „Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka esmu sarūgtināts un apbēdināts par šādu lēmumu. Pateicos līdzjutējiem, futbolistiem un kluba vadībai.”

Šādi un līdzīgi citāti „Palermo” sakarā šosezon piesaukti ļoti bieži, jo klubs galvenos trenerus mainījis teju neticami bieži. Līdz sezonas beigām vēl palicis mēnesis, bet jau šobrīd deviņas reizes treneris atbrīvots no pienākumu pildīšanas. Paredzams, ka Novelīno vietā ieradīsies Davids Belardīni, kurš vienreiz šosezon jau vadījis komandu.

Novelīno „Palermo” vadību pārņēma 10. martā, taču kopā ar komandu aizvadīja tikai četras spēles. Tika izcīnīts tikai viens neizšķirts, klubs noslīdēja uz 18. vietu A Sērijā jeb izkrišanas zonu un Novelīno atlaists.

„Palermo” biežās pārmaiņas treneru kolektīvā nekādu veiksmi nav nesušas, jo pēdējā uzvara Sērijā gūta tikai 24. janvārī. Sezonā kopā „Palermo” ir tikai septiņas uzvaras, proti, katra trenera ciklā nesanāk pat vidēji viena. Savukārt vidējais viena trenera vadības ilgums šosezon „Palermo” bijis pavisam smieklīgi īss – 26 dienas.

”Palermo” treneri 2015./16. g. sezonā

TrenerisTermiņš
Džuzepe Jakini2013.g. septembris – 2015. g. novembris
Davids Balardīni2015.g. novembris – 2016.g. janvāris
Fabio Viviāni2016. g. janvāris
Giljermo Baross2016. g. janvāris
Džovani Tedesko2016.g. janvāris – 2016.g. februāris
Džovani Bozi2016.g. februāris
Džuzepe Jakini2016.g. februāris – 2016.g. marts
Valters Novelīno2016.g. marts – 2016.g. aprīlis

Izmantotie resursi:
Novellino: ‘Palermo have sacked me’ | Football...


, 2016-04-11 19:05, pirms 8 gadiem
RFS un Riga FC šobrīd apsteidz Palermo grafiku...
, 2016-04-11 19:16, pirms 8 gadiem
Kā tas ir iespējams ? 9 x
, 2016-04-11 19:30, pirms 8 gadiem
Vaņina Sion arī kaut kas līdzīgs bija.
, 2016-04-11 19:37, pirms 8 gadiem
Tas ir morālās nabadzības apliecinājums kluba vadībai. Tā un ne citādi. Futbolā nekompetenti cilvēki pie kādreiz slavena kluba stūres. Pat Savicka un Lipmana kungiem vēl ir, no kā pamācīties perfektā smerdeļa lomai.
, 2016-04-11 19:38, pirms 8 gadiem
Vadība galvu durvīs visu laiku iespiež
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-11 21:42, pirms 8 gadiem
vrb viņiem kur pie stadiona ir lapa kur var pierakstīties kas grib vadīt nākošo spēli un norādījums - uzvari, vari palikt vēl vienu spēli, zaudē, nāk nākošais
es labprāt pierakstītos, vienu spēli jau pat es varētu novadīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
4

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
35

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.