Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Puče: "Ilze Jākobsone - mazais motoriņš, mazā Ķeguma stacija"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Puče: "Ilze Jākobsone - mazais motoriņš, mazā Ķeguma stacija"
Ilze Jākobsone. Foto: FIBA Basketball

Latvijas sieviešu basketbola izlasē sporta žurnālists Armands Puče akcentē saspēles vadītāju Ilzi Jākobsoni, kura dod lielu ieguldījumu komandā. Par to vēstīts "Hattrick ar Puči" youtube.com kanālā.

"Ilzīte Jākobsone - mazais motoriņš, mazā Ķeguma stacija. Tādu, kura tā jūt līdzi savai komandai, vēl var pameklēt desmit gadus atpakaļ. Kā var viens cilvēks tā mobilizēt sev apkārt! Kad iet laukumā, arī iemet. Ņemas, ka traka," situāciju komentē Armands Puče. "Viņu varētu piedāvāt vai klonēt pārējām sporta komandām, jo tāds rūķītis vajadzīgs. Latvijas dāmu izlase var priecāties, ka tai ir tāds rūķis. Tā ir Ilze Jākobsone. Ja hokeja sakarā mēs Ilzi Jākobsoni ielaistu ģērbtuvē, viņa tos večus sapurinātu, 100 procenti. Jo viņai ir visas rakstura īpašības."

Attiecīgā epizode: 2:47-3:34

.

Piektdien ''Sportacentrs.com TV'' kanālā plkst. 21:15 skaties jaunāko ''Sports tuvplānā'' raidījumu, kurā Ilze Jākobsone vairāk pastāstīja par izlases rūgto zaudējumu, savu lomu valstsvienībā, spēlēšanu Mārtiņa Gulbja vadībā un kad gaidāmi jauni hiti par kādu citu Latvijas izlases spēlētāju.

Izmantotie resursi:
Hattrick Televīzija

  +2 [+] [-]

, 2021-02-10 23:31, pirms 3 gadiem
Ilze patīk gan pēc basketbola prasmēm, gan pēc ārējā izskata, gan kā cilvēks un komandas biedrene (to ko redzu esot tālu no komandas iekšienes). Vēl viņai ir super smaids!

  +2 [+] [-]

, 2021-02-11 01:06, pirms 3 gadiem
MVP

  +2 [+] [-]

, 2021-02-11 01:09, pirms 3 gadiem
Tik laba komanda, bet tas 1 punkts.. Tāds ir sports, kādam jāpaliek mājās..