Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bolta skriešanas apavus aiznes garnadzis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bolta skriešanas apavus aiznes garnadzis
Useins Bolts
Foto: Kim Kyung-Hoon / reuters.com

Seškārtējā olimpiskā čempiona Useina Bolta skriešanas apavi nozagti pēc to pārdošanas labdarības izsolē, informē britu policija.

Apavu jaunais īpašnieks tos iegādājās labdarības izsolē "Sport for Freedom". Slavenības parakstītie apavi melnā rāmī ar autentiskuma sertifikātu un Bolta foto atradās pelēkā BMW automašīnā, kas bija novietota Londonas priekšpilsētā Hertfordšīrā. Aizvadītā gada nogalē kāds likumpārkāpējs ielauzās mašīnā, sasita rāmi, paņēma apavus ar sertifikātu un nozuda. Lai sekmētu izmeklēšanu, tagad nolemts nodarījumu publiskot.

Hertfordšīras policijas pārstāvis Bens Kirbijs: "Cietušais šos apavus iegādājās par ievērojamu naudas summu un plānoja tos izstādīt savā mājā. Pēc apavu pazušanas izsoles rīkotāji laipni piedāvāja tos aizstāt ar jauniem, taču cietušais grib atgūt oriģinālos."

Kā zināms, jamaikiešu sprinteris Useins Bolts izcīnījis trīs zelta medaļas Pekinas olimpiskajās spēlēs (2008) un trīs zelta medaļas Londonas olimpiskajās spēlēs (2012). 11-kārtējais pasaules čempions plāno startēt arī Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs (2016).

Izmantotie resursi:
herts.police.uk

  +4 [+] [-]

, 2016-01-09 16:30, pirms 8 gadiem
Tātad kāds ir skrējis atrāk kā bolts

  +2 [+] [-]

, 2016-01-10 23:33, pirms 8 gadiem
Ir jau arī prāts atstāt tādu mantu mašīnā nepieskatītu...

  -1 [+] [-]

, 2016-01-12 14:06, pirms 8 gadiem
o ble Igauņi ar attapās!!