Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

ASV hokeja izlases ģenerālmenedžeris nonāk slimnīcā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

ASV hokeja izlases ģenerālmenedžeris nonāk slimnīcā
Šī Vēbers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Nešvilas "Predators" un Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlases ģenerālmenedžeris Deivids Poils diennakti pirms 2014. gada olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas nonācis slimnīcā.

Nacionālās hokeja līgas kluba Nešvilas "Predators" kapteinis Šī Vēbers var lepoties ne tikai ar milzīgu algas čeku (2012. gada vasarā parakstīja vienošanos par 110 miljoniem dolāru 14 sezonās), bet arī ar iespaidīgu metienu - konkursos tikai viņš izrādījis konkurenci rekordistam slovāku milzim Zdeno Hāram (Vēbera labākais rezultāts sasniedzis 170,6 kilometrus stundā).

Par to pārliecinājies arī Nešvilas "Predators" ģenerālmenedžeris Deivids Poils - viņš komandas pēdējā treniņā atradās gaitenī aiz vienības rezervistu soliņa, taču neprecīzā Vēbera piespēle viņu sasniedza arī tur. Ripa trāpīja virs acs, kā rezultātā nācās gulties uz nestuvēm un doties uz slimnīcu.

Nešvilas "Predators" izplatīja paziņojumu, atklājot, ka novērošanas nolūkos 63 gadus vecais Poils, kurš amatu ieņem kopš "Predators" izveidošanas, paliks slimnīcā arī pa nakti.

Konspirācijas teorijas cienītāji noteikti ir sarosījušies: Poils ir Amerikas Savienoto Valstu ģenerālmenedžeris (pirms četriem gadiem tika pie sudraba medaļām), kamēr Vēbers ir galvenās konkurentes Kanādas aizsargs (Vankūverā izcīnīja zeltu).

Nacionālās hokeja līgas spēlētāji, treneri, ģenerālmenedžeri un apkalpojošais personāls uz Krieviju lidos nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
The Tennessean | Nashville news, community,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-07 12:02, pirms 10 gadiem
Tas bij speciāli, lai izsistu kaimiņu izlasi no slidēm Pirmais tiek likvidēts ģenerālmenedžeris

     [+] [-]

, 2014-02-07 12:30, pirms 10 gadiem
Tieši tāpēc Sandis inscinēja savu atbrīvošanu no izlases ģenerālmenedžera amata un atgriezās uz ledus

     [+] [-]

, 2014-02-07 12:32, pirms 10 gadiem
Skiliens pa vartiem 5