Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Popovičs izdala "Spurs" spēlētājiem prezidenta kandidātu debašu DVD

Popovičs izdala "Spurs" spēlētājiem prezidenta kandidātu debašu DVD
ASV patriots - Gregs Popovičs
Foto: AP/Scanpix

Izcilais amerikāņu treneris Gregs Popovičs Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" treniņnometnē izdalījis savas komandas spēlētājiem ASV prezidenta kandidātu debašu DVD ierakstu.

Aizvien straujāk tuvojas tā diena, kad notiks 57. ASV prezidenta vēlēšanas - 6. novembrī amerikāņi dosies pie vēlēšanu urnām, lai izdarītu savu izvēli starp pašreizējo prezidentu Baraku Obamu un Republikāņu partijas kandidātu Mitu Romniju. Aizvadītajā trešdienā norisinājās lielu popularitāti Savienotajās Valstīs iemantojušās kandidātu debates.

"Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs uzskatījis par savu pilsoņa pienākumu aicināt līdzcilvēkus nepalikt malā un izdarīt izvēli. Šī iemesla dēļ Popovičs treniņā katram komandas spēlētājam izdalījis debašu ierakstu DVD formātā. Interesanti, ka "Spurs" ir viena no komandām ar visvairāk ārzemniekiem - šosezon komandā tādi ir pieci (Nando Dekolo, Boriss Diāvs un Tonijs Pārkers no Francijas, Manu Džinobili no Argentīnas un Tjago Spliters no Brazīlijas).

"Protams, mums ir tik daudz ārzemju puiši, un viņi laicīgi norādīja, ka nevar balsot, tāpēc nav vērts skatīties [debašu ierakstu]," sacīja pieredzējušais Mets Bonners, kurš gatavojoties balsot par Obamu. "Tomēr viņi te dzīvo, tāpēc ir labi būt lietas kursā. Basketbols nav viss. Mūsu valstī notiek krietni nozīmīgākas lietas."

Izmantotie resursi:
San Antonio News, Weather, Sports, Spurs,...


, 2012-10-06 08:12, pirms 12 gadiem
Tā ir attieksme
, 2012-10-06 16:33, pirms 12 gadiem
Respekts par to,ka nepropogandēja vienu,bet čaļiem ļauj izvēlēties.

Šūmaheru ģimene no medija piedzen 200 tūkstošu eiro kompensāciju

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera ģimene kompensācijā par viltus intervijas publicēšanu no medija piedzinusi 200 tūkstošus eiro.
Latvijas hokeja izlase. Foto: IIHF
10

Saeimas spīkere uzdevusi noskaidrot par kļūdu saistībā ar Latvijas izlases atgriešanos

Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa lūgusi noskaidrot par komunikācijas kļūdu saistībā ar Latvijas hokeja izlases atgriešanās un sagaidīšanas organizēšanu. Par to šovakar tika vēstīts LTV1 raidījumā "Šodienas jautājums".
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
8

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.