Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

NASCAR pilots "dabū pa seju" no konkurenta draudzenes

Juris Grīns
Juris Grīns

NASCAR pilots "dabū pa seju" no konkurenta draudzenes
Makss Papiss
Foto: facebook.com

Autosportista Maika Skīna draudzene Kellija Hefija sodīta ar 2500 ASV dolāriem par iesišanu NASCAR pilotam Maksam Papisam.

Indicents notika pēc NASCAR "Camping World Trucks Series" sacensību finiša Ontario, kad TV kameru, trases darbinieku un līdzjutēju priekšā Hefija piegāja pie Papisa un visai spēcīgi iesita sportistam pa seju. Tam par iemeslu bija pēdējā aplī notikusī sadursme starp Skīnu un Papisu.

"Es pat nevaru apēst sviestmaizi, jo normāli nespēju aizvērt muti," intervijā "USA TODAY Sports" šonedēļ izteicās Papiss, kurš 1995. gadā startēja Formulā 1.

Par to Hefija ne tikai saņēmusi naudas sodu, bet arī uz nenoteiktu laiku saņēmusi aizliegumu apmeklēt NASCAR sacensības klātienē.

Tiesa, vēlāk izplatījās runas, ka Papiss pēc tam centies nogrūst Hefiju no treilera trepēm, kā rezultātā sieviete guvusi nobrāzumus. Pats pilots gan izskaidro, ka tikai pagrūdis viņu sānis, lai tiktu garām pie Skīna un varētu izskaidroties par notikušo sadursmi.

"Ja tas, ka es viņu pagrūdu sāņus, radījis kādus nobrāzumus, es, protams, atvainojos," stāsta itālis. "Es to negribēju, taču tobrīd nemaz nezināju, kas ir šī sieviete. Ko gan man bija jāsaka? Lūdzu, atvainojiet, jaunkundz. Vai jūs nevarētu šoreiz iesist man ar savu krieso roku, jo labā droši vien sāp?"

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...

  +2 [+] [-]

, 2013-09-05 23:06, pirms 11 gadiem
Papiss

  +1 [+] [-]

, 2013-09-05 23:39, pirms 11 gadiem
0:37 kaut kāds psihopāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja