Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Olimpiskais medaļnieks Rubenis tiks sveikts pirms BBL mača

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Olimpiskais medaļnieks Rubenis tiks sveikts pirms BBL mača
Mārtiņš Rubenis (pirmais no kreisās)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Sestdien, 1.martā, plkst. 16.55, pirms Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles starp BK "Ventspils" – Paņevežas "Lietkabelis" kurzemnieku pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs vēlreiz sveiks kamaniņu braucēju Mārtiņu Rubeni ar izcīnīto 3.vietu Soču olimpiskajās spēlēs kamaniņu komandu stafetē, informē Ventspils preses dienests.

Spēles puslaikā basketbola halles foajē visiem interesentiem būs iespējams klātienē tikties un nofotogrāfēties ar M.Rubeni, kā arī saņemt sportista autogrāfu. Sportistam tiks pasniegta unikāla balva kā sveiciens no Ventspils.

Mārtiņš Rubenis Sočos izcīnīja ne tikai 3.vietu kamaniņu sporta stafetē, bet arī ieņēma 10.vietu kamaniņu sportā vieniniekos.

Soču olimpiskās spēles notika no 7. līdz 23.februārim, kurās startēja Ventspils sportisti – Mārtiņš Rubenis, Roberto Puķītis, Haralds Silovs, kā arī Latvijas bobsleja izlases treneris Sandis Prūsis.

Kā zināms, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs sveica Rubeni arī nākamajā dienā pēc olimpiskās medaļas izcīnīšanas.

Izmantotie resursi:
www.ventspils.lv