Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Prezidents un ministre sveic Latvijas kamaniņu olimpiskos medaļniekus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Prezidents un ministre sveic Latvijas kamaniņu olimpiskos medaļniekus
Ina Druviete
Foto: Juris Kalniņš, kamanas.lv

Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš un sporta jomu kontrolējošā ministre Ina Druviete sveic Latvijas kamaniņu braucējus, kuri izcīnījuši bronzas medaļas olimpiskajās spēlēs. Prezidents tostarp arī atzīst, ka ledus patiesi ir Latvijas stihija.

Valsts prezidents A.Bērziņš apsveic Latvijas kamaniņu sporta komandu ar izcīnīto bronzas medaļu ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos: "Ledus patiesi ir Latvijas stihija, un mūsu kamaniņu braucēji uz tā spēj panākt brīnumu. Bronza jaunajā olimpiskajā disciplīnā - kamaniņu sporta komandas stafetē - turpina kaldināt Latvijas kamaniņu braucēju pasaules līmeņa vārdu un priecēt līdzjutēju sirdis. Līdz ar citiem patiesi priecājos par šo izcilo sasniegumu, kas iegūts neatlaidīgā un mērķtiecīgā vienotas komandas darbā. Sirsnīgi sveicu un pateicos Elīzai Tīrumai, Mārtiņam Rubenim, Andrim un Jurim Šiciem! Lai arī turpmāk Latvijas komandai cīņasspars un skaisti sasniegumi!”

Prezidenta apsveikums sakarā ar brāļu Šicu bronzas godalgām divnieku sacensībās: "No sirds sveicu un patiesi lepojos ar Andra un Jura Šicu izcilo sasniegumu - bronzas medaļu kamaniņu sporta divnieku sacensībās Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos! Tā ir mērķtiecīgā un neatlaidīgā darbā kaldināta uzvara, kas spoži nes Latvijas vārdu pasaulē! Mūsu valsts sportistu olimpiskās uzvaras ik reizi apliecina, ka Latvijas sportistu sasniegumi ziemas sporta veidos ieņem stabilu un augstu vietu pasaulē. Novēlu Andrim un Jurim Šiciem, treneriem, un visiem, kuru pašaizliedzīgais un mērķtiecīgais darbs veicināja olimpisko panākumu sasniegšanu, arī turpmāk tikpat stipru gribasspēku, ticību sev un saviem spēkiem, veiksmi un panākumus!"

Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete sveic brāļus Andri un Juri Šicus ar trešdien izcīnīto bronzas medaļu kamaniņu sporta divnieku sacensībās ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos: "Izsaku cieņu par Jūsu izturību, mērķtiecību un neatlaidību. Jūsu sasniegums ir apliecinājums ne tikai sportiskajam rūdījumam, bet vēlmei nepadoties un cīnīties. Vēlu panākumus un arī turpmāk godam nest Latvijas vārdu pasaulē."

Izmantotie resursi:
www.president.lv
www.izm.gov.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-14 17:51, pirms 10 gadiem
Es Druvietes publiskās uzstāšanās nevaru klausīties.. tā pārspilētā pareizā runāšana... Kaitina