Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2492, Did:0, useCase: 3

Stohs: "Neticēju, ka ar šiem lēcieniem pietiks uzvarai"

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Stohs: "Neticēju, ka ar šiem lēcieniem pietiks uzvarai"
Kamils Stohs
Foto: AP/Scanpix

Vakar pie zelta medaļas tramplīnlēkšanā Soču olimpiskajās spēlēs tika Polijas sportists Kamils Stohs. Viņš pēc sacensībām atzina, ka lēcieni no mazā tramplīna padevušies labi, bet nav bijusi pārliecība vai ar šādu sniegumu pietiks uzvarai.

Stohs par savu pirmo lēcienu saņēma 142 punktus, aizlecot 105.5 metrus tālu. Poļa otrais mēģinājums bija par pāris metriem tuvāks, bet tas neliedza pārliecinoši uzvarēt šajās sacensībās ar 278.0 punktiem.

"Nespēju noticēt, ka tas ar mani ir noticis. No rīta jutos slikti, bet tas bija saistīts ar uztraukumu. Lēcieni man izdevās diezgan labi, bet nebiju īsti pārliecināts, ka ar šādu sniegumu pietiks uzvarai. Izdarīju vislabāk to, uz ko biju spējīgs," sacīja Stohs.

Intervijas laikā poļu medijiem notika arī amizants gadījums. Stoham iezvanījās mobilais telefons, un viņš medijiem teica atklāti: "O! Prezidents zvana." Tiesa, beigu beigās zvanītājs nebija Polijas prezidents Broņislavs Komarovskis.

Viens no sacensību favorītiem bija Tomass Morgenšterns no Austrijas, kurš ierindojās vien 14. pozīcijā. Pats sportists par savu sniegumu nesūdzas, norādot uz sarežģītajiem apstākļiem: "Neesmu neapmierināts ar to, ka neizcīnīju medaļu Sočos. Vēl mēnesi iepriekš gulēju slimnīcā un nemaz nedomāju par kādiem vēl panākumiem. Vienkārši esmu laimīgs, ka es esmu šeit dzīvs un varu lēkt no tramplīna. Tagad gaidu sacensības uz lielā tramplīna. Ja runājam par komandu sacensībām, tad vēl nezinu, vai tajās piedalīšos. Viss būs atkarīgs no manas fiziskās kondīcijas tajā brīdī."

Tramplīnlēcēji uz starta atkal stāsies sestdien, 15. februārī, kad notiks sacensības uz lielā tramplīna, bet divas dienas vēlāk vīri sacentīsies komandu sacensībās.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...
Sport.pl - Najnowsze informacje - pi³ka noæna -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-10 09:39, pirms 10 gadiem
Priekš mazā tramplīna tas bija vairāk kā pārliecinoši. Nedaudz žēl Morgija, bet malacis, ka cīnījās.