Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Čempionāts Šefīldā līdz pat 2015. gadam

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čempionāts Šefīldā līdz pat 2015. gadam
Barijs Hērns
Foto: Lauris Bērziņš

Pasaules snūkera čempionāts Anglijas pilsētā Šefīldā norisināsies vismaz līdz 2015. gadam, tā šodien īpaši sasauktā preses konferencē informēja "World Snooker" vadītājs Barijs Hērns.

Hērns uzsvēra, ka, panākot vienošanos par čempionāta saglabāšanu Šefīldā, sperts ļoti būtisks solis uz priekšu: "Ja vēlamies, lai snūkers attīstītos, tam ir nepieciešams stabils pamats. Un tas ir šeit, Šefīldā. Tāpat kā Vimbldona ir tenisa mājvieta, Šefīlda ir snūkera mājvieta."

Tāpat tika apstiprināts, ka nākamajā sezonā Šefīldā rosība tikai pieaugs. "World Snooker" akadēmijā norisināsies visu turnīru kvalifikācijas mači, kā arī četri "Players Tour Championship" posmi. "Players Tour Championship" būs jauna turnīru sērija, kurā 12 posmos visā Eiropā piedalīsies gan profesionāļi, gan amatieri un sacentīsies par iespēju spēlēt finālturnīrā nākamā gada martā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-30 23:06, pirms 14 gadiem
Pareizi vien ir. Nav ko exportēt snukeru uz ķīnu. Apstieties kas notiek badmintonaa. Es negribētu lai snukerā par čempionu cīnās Xun Xin pret Xan Xen.
ATvainojos ja izklausos rasistisks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja