Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Selbijs tuvu ceturtdaļfinālam

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Selbijs tuvu ceturtdaļfinālam
Marks Selbijs
Foto: Lauris Bērziņš

Divu freimu attālumā no 2010. gada pasaules snūkera čempionāta ceturtdaļfināla nonācis Marks Selbijs. Pēc otrās sesijas viņš izvirzījies vadībā pret Stīvenu Hendriju ar 11:5.

Vēl vakar Hendrijs un Selbijs spēlēja kā līdzīgs ar līdzīgu, bet šīsdienas rīta sesiju iepriekšējā līmenī spēja aizvadīt tikai Selbijs. Viņš cīņu atsāka ar 96 punktus lielu breiku, nākamajos divos freimos atzīmējās ar mazākām sērijām un panāca jau 7:4 savā labā. Hendrijam bija iespēja noslēgt savā labā 12. freimu, taču viņu piemeklēja kārtējā neveiksme, un Selbijs veica lielisku klīrensu, izraujot uzvaru freimā ar 62-60.

Pēc pārtraukuma septiņkārtējam pasaules čempionam vairākos piegājienos beidzot izdevās ierakstīt savā kontā pirmo panākumu, bet tas arī viss. Selbijs nākamajos trijos freimos atzīmējās ar 117, 99 un 72 punktu sērijām, kopējā rezultātā panākot 11:5 savā labā.

Spēles noslēdzošo sesiju Selbijs un Hendrijs uzsāks šovakar, plkst. 21:00. Tāpat šajā pašā laikā pēdējo sesiju aizvadīs Šons Mērfijs un Dings Junhui.

Mērfijs pēc vakardienas sesijas atradās iedzinējos ar 3:5, taču šodien ātri vien panāca neizšķirtu, uzvarot spēles 9. un 10. freimā attiecīgi ar sērijām 72 un 100 punktu apjomā. Pēc tam sekoja Dinga atbilde, kurš ar pāris nelieliem breikiem atkal atguva vadību, bet pēc tam ar pāris labiem snūkeriem salauza sāncenša pretestību arī nākamajā freimā – 7:5.

Sesijas otro pusi nedaudz labāk atkal aizvadīja Mērfijs un panāca neizšķirtu – 8:8.

     [+] [-]

, 2010-04-26 15:50, pirms 14 gadiem
katrs, kurš skatījās, pateiks ka hendrijam galīgi neveicās. ok, viņs kko arī lika garām, bet hendriju visvairāk tracina, ja normāli izsit sarkanās un nekas nepaliek, tāpēc arī viņš kļuva dusmīgs. selbijs = veiksminieks, tāpat nākamajā raundā brauks mājās uz savu lesteru

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 16:02, pirms 14 gadiem
binghamiswanker rakstīja: katrs, kurš skatījās, pateiks ka hendrijam galīgi neveicās. ok, viņs kko arī lika garām, bet hendriju visvairāk tracina, ja normāli izsit sarkanās un nekas nepaliek, tāpēc arī viņš kļuva dusmīgs. selbijs = veiksminieks, tāpat nākamajā raundā brauks mājās uz savu lesteru
pilnīg piekrītu un kā jau rasktīju pie iepriekšējā raksta - Selbijam kā jau ļoti bieži tas ir, vairākas haļavas svarīgos brīžos. Nesaku ka nepelnīti, bet viņš bieži spēlē un vinnē uz veiksmes palīdzības.

Piem. situācija otrās sesijas vienā no pēdējiem freimiem, viņš taisa "padboju" skaidri redzams, ka nav sanācis, jo visas bumbiņas paliek uz vietas izņemot viena caur 2 citām sarakanjām izripo tieši uz vidu pretīm baltajai. Sanāk "padbojs" kas jau ir kā laimes spēle + vēl caur 2 sarkanajām izripo ārā viena spēlējamā ar ideālu izeju pēctam.

     [+] [-]

, 2010-04-26 17:07, pirms 14 gadiem
Izskatās,ka Hendrijs šo maču zaudēja jau septītajā freimā,kad rezultātam vajadzēja būt 5 pret 2 Hendrija labā,bet Selbijs ( Haļavšķiks) fantastiski izlīda un beigās sesiju beidza 4 pret 4!!! psiholoģiski šis smagais trieciens iespaidoja beigās arī visu maču! Selbijs labi spēlē,bet nevar noliegt,ka arī nenormāli veicās viņam!!!