Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

O'Salivana un Viljamsa cīņā joprojām neizšķirts

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

O'Salivana un Viljamsa cīņā joprojām neizšķirts
Marks Viljamss
Foto: Lauris Bērziņš

Šefīldā notiekošajā 2010. gada pasaules snūkera čempionāta noslēgušās divu 2. kārtas spēļu otrās sesijas. Divu pasaules eksčempionu Marka Viljamsa un Ronija O'Salivana duelī rezultāts joprojām līdzvērtīgs – 8:8.

Līdzīgā cīņā sestdien bija aizritējusi mača pirmā sesija, un, tai beidzoties, rezultāts uz tablo vēstīja 4:4. O'Salivans gan vienubrīd bija ticis priekšgalā ar 4:1, tomēr Viljamss prata atspēlēties.

Otrajā sesijā pie panākuma pirmais tika O'Salivans ar 86 punktus lielu breiku. Tomēr turpinājumā viņš deva iespējas arī sāncensim, kurš naski tās izmantoja, uzvarot nākamajos trijos freimos. Īpaši šajā sakarā jāpiemin mača 11. freims, kad Viljamsam izdevās izraut O'Salivanam uzvaru no rokām ar 46-45. Viljamss pēc vairākām pretinieka neveiksmēm veica lielisku 31 punkta klīrensu, un tās noslēgums – ar dupletu lūzā raidīta melnā bumba – bija īsta konfekte. Gūtais panākums iedvesmoja Viljamsu, un 12. freimā tika veikta 99 punktu sērija, kas deva viņam divu freimu pārsvaru (7:5).

O'Salivana spēle šajā sesijā nebija izprotama. Pamatīgas kļūdas mijās ar lieliskām epizodēm, un prognozēt, ko viņš sastrādās turpinājumā, bija gandrīz neiespējami. Saspringtā 13. freima galotnē viņam izdevās izvairīties no Viljamsa sagādātajiem snūkeriem un pietuvoties viena freima atstatumā. Bet drīz pēc tam atkal sekoja kļūda uzbrukumā, un Viljamss atjaunoja divu freimu pārsvaru.

Sesijas pēdējos divos freimos svaru kausi varēja nosvērties pa labu gan vienam, gan otram. Nedaudz sekmīgāks bija O'Salivans. Pirmajā gadījumā viņš atkal tika sveikā cauri pēc Viljamsa snūkerošanas mēģinājumiem, bet pēc tam izmantoja vienu Viljamsa neveiksmi uzbrukumā un ar 72 punktu sēriju panāca 8:8.

Divas sesijas aizvadītas arī Alistera Kārtera un Džo Perija mačā. Pēc tās rezultāts kļuvis 10:6 par labu Kārteram. Sesijas pirmā puse Perijam bija pilnīga katastrofa, un viņš neko nespēja likt pretim Kārtera pārliecinošajam sniegumam. Tomēr pēc pārtraukuma Kārters bija mazliet nometis apgriezienus, un Perijam izdevās izmocīt divus panākumus.

Abas pieminētās spēles tiks turpinātas pirmdien, plkst. 16:30.

  -3 [+] [-]

, 2010-04-26 00:39, pirms 14 gadiem
Vai nu Salivanam diezko negribās spēlēt vai arī Viljams viņam to ar savu psiholoģisko spēli to neļauj, bet skaidri redzams, ka Salivanam "acis nedeg" kā savos laikos.

Interesantākais viss vēl tikai priekšā. Vidrīzāk ka aizspēlēsies līdz +/- 25 freimiem

     [+] [-]

, 2010-04-26 00:55, pirms 14 gadiem
davix rakstīja: Vai nu Salivanam diezko negribās spēlēt vai arī Viljams viņam to ar savu psiholoģisko spēli to neļauj, bet skaidri redzams, ka Salivanam "acis nedeg" kā savos laikos.

Interesantākais viss vēl tikai priekšā. Vidrīzāk ka aizspēlēsies līdz +/- 25 freimiem
Es teiktu abi speelee labi - otra klluuda tiek praktiski paarveersta uzvareetaa freimaaa! Ronijam mazliet pieklibo saftey shoti

  +4 [+] [-]

, 2010-04-26 02:17, pirms 14 gadiem
Salivans ''Chine open'' zaudeja kkadam iesacejam,saka klist baumas ka Salivans zaudeja speciali,bet pirms pasaules cempionatam bija intervija un prasija kas notiek,vinsh pateica ka loti labi jutas kad nav snukera,kad nespele,kad atpushas,vinsh jau pirms cempionata teica ka nav ko gaidit no manim labu speli un man ,kipa poh ka es nospelesu,vineshu tad ok,zaudeshu ari nekas,nu kipa vienalga!

  +3 [+] [-]

, 2010-04-26 02:19, pirms 14 gadiem
Viljamss pirms šī PČ paņēma China Open title, kur finālā Dingu uzvarēja, ko tad uzreiz brīnīties, ka Salivans nespēlē. Viljamss ir leiliskā formā un izrāda ļoti stabilu pretestību Salivanam. Titānu cīņa. Vēl interesantāka spēle var izrādīties šā paša atzara QF, kur var tikties Salivans ar Hendriju. Gaidam finišu, jo tālāk jo interesantāk.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-26 09:14, pirms 14 gadiem
Labā spēle.
Labais Ronny nu absoilūti neprognozējami.

Skatījos Ebdona - Dota mača freimus..... vidējais sitiena laiks ap 40 sekundēm.
šiem abiem - zem 18 sekundēm.
Prieks skatīties
Salivans tādā ziņā malacis, jau kādus dažus gadus atpakaļ zinātāji teica, Salivans uztaisīja rekordu kuru visticamāk neviens nekad nepārspēs (ja nu viņš pats). 5min 20sek.

     [+] [-]

, 2010-04-26 12:23, pirms 14 gadiem
jaa aatraakais 147
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja