Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Hendrija un Selbija duelī līdzsvars

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Hendrija un Selbija duelī līdzsvars
Stīvens Hendrijs
Foto: Lauris Bērziņš

2010. gada pasaules snūkera čempionātā aizvadītas divu 2. kārtas spēļu pirmās sesijas. Vienā no mačiem spēkiem mērojās Stīvens Hendrijs un Marks Selbijs, un patlaban rezultāts šajā cīņā ir neizšķirts – 4:4.

Selbijs un Hendrijs sesiju aizvadīja patiešām labā līmenī. Īpaši gandarīts par paveikto var būt Hendrijs, kurš šodien spēja parādīt daudz saturīgāku sniegumu nekā 1. kārtas mačā pret Zangu Andu. Septiņkārtējais pasaules čempions vienā no freimiem atzīmējās ar 121 punkta sēriju un mača gaitā pat atradās vadībā ar 4:2.

Spēles 7. freimā Hendrijs bija izvirzījies priekšgalā ar 75-0, taču Selbijs turpināja cīņu, izveidoja vairākus labus snūkerus un piespieda pretinieku kļūdīties. Tiesa, vienubrīd Selbijs visu savu grūto darbu gandrīz palaida vējā, kad nenogādāja lūzā pēdējo zilo bumbu. Tomēr nedaudz vēlāk viņam tas izdevās, un pēcāk lūzās tika raidītas arī divas atlikušās bumbas, kas deva uzvaru freimā ar 77-75. Bet sesijas noslēdzošajā freimā Selbijs iespēja 87 punktus lielu breiku.

Pirmo sesiju aizvadījuši arī Dings Junhui un Šons Mērfijs. Ar rezultātu 5:3 vadībā izvirzījies Dings.

Šovakar 2. kārtas spēļu otrās sesijas izspēlēs Ronijs O'Salivans un Marks Viljamss, kā arī Alisters Kārters un Džo Perijs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-04-25 19:59, pirms 14 gadiem
selbijs tāds mērkaķis vislaik tos snūkerus meklē, nekas rīt hendrijs parādīs kā īsti vīri spridzina kukurūzu

     [+] [-]

, 2010-04-25 20:11, pirms 14 gadiem
binghamiswanker rakstīja: selbijs tāds mērkaķis vislaik tos snūkerus meklē, nekas rīt hendrijs parādīs kā īsti vīri spridzina kukurūzu
Man gan vairāk Selbijā izraisa sašutumu viņa tehnika. Sitot šūpojas... tā kā dzēris būtu, bet kā Siņicins reiz teica, spēlē kā gribi, galvenais ir rezultāts, tā ka Selbiju var slavināt un pelt, bet snukeru viņš prot spēlēt.
Henrijam izstās, ka vēlviens garais mačs priekšā....

     [+] [-]

, 2010-04-25 20:15, pirms 14 gadiem
binghamiswanker rakstīja: selbijs tāds mērkaķis vislaik tos snūkerus meklē, nekas rīt hendrijs parādīs kā īsti vīri spridzina kukurūzu

     [+] [-]

, 2010-04-25 21:06, pirms 14 gadiem
wildo rakstīja: Man gan vairāk Selbijā izraisa sašutumu viņa tehnika. Sitot šūpojas... tā kā dzēris būtu, bet kā Siņicins reiz teica, spēlē kā gribi, galvenais ir rezultāts, tā ka Selbiju var slavināt un pelt, bet snukeru viņš prot spēlēt.
Henrijam izstās, ka vēlviens garais mačs priekšā....
Es parasti klausos britu komentētājus un šie arī brīnās, kā var tik precīzi spēlēt, izdarot sitienus ķermenim kustībā.

     [+] [-]

, 2010-04-25 21:20, pirms 14 gadiem
yuris_ rakstīja: Es parasti klausos britu komentētājus un šie arī brīnās, kā var tik precīzi spēlēt, izdarot sitienus ķermenim kustībā.
nu tas laikam tāpat kā ar Čaka Heiza soda metieniem basketbolā...

     [+] [-]

, 2010-04-25 23:50, pirms 14 gadiem
žēl, ka šodien pa dienu Eurosportu rādīja visādus sporta veidus izņemot snookeru. Neredzēju šo dueli.

Bet tas gan būtu kautkas fenomenāls, ja šogad vecie spēlētāji gūs priekšroku un tālāk tiktu S.Deivis, Viljams un Hendrijs. Visi vecie bijušie čempji.

     [+] [-]

, 2010-04-26 14:37, pirms 14 gadiem
žēl Hendrija, bet ko tur padarīt. Selbijam kā jau ļoti bieži tas ir, vairākas haļavas svarīgos brīžos. Nesaku ka nepelnīti, bet viņš bieži spēlē un vinnē uz veiksmes palīdzības.

Piem. situācija otrās sesijas vienā no pēdējiem freimiem, viņš taisa "padboju" skaidri redzams, ka nav sanācis, jo visas bumbiņas paliek uz vietas izņemot viena caur 2 citām sarakanjām izripo tieši uz vidu pretīm baltajai. Sanāk "padbojs" kas jau ir kā laimes spēle + vēl caur 2 sarkanajām izripo ārā viena spēlējamā ar ideālu izeju pēctam.