Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Mērfijs ar nelielu izbīli nākamajā kārtā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Mērfijs ar nelielu izbīli nākamajā kārtā
Šons Mērfijs

Šefīldā notiekošā 2010. gada pasaules čempionāta snūkerā 2. kārtā iekļuvis pērnā gada finālists Šons Mērfijs. Sīvu pretošanos otrajā sesijā viņam izrādīja Džerārds Grīns, un beigās Mērfijs uzvarēja vien ar trīs freimu pārsvaru – 10:7.

Atgādinām, ka pēc vakar aizvadītās pirmās sesijas Mērfijs atradās pārliecinošā vadībā ar 8:1.

Šodien situācija bija krasi pretēja. Tagad jau Mērfijs bija tas, kuram spēle negāja no rokas, kamēr Grīns rādīja labu un stabilu sniegumu. Grīns uzvarēja sesijas pirmo freimu, bet nākamajā tomēr bija spiest piekāpties; Mērfijs ar rozā bumbu nodrošināja izšķirošo pārsvaru un nonāca viena freima attālumā no uzvaras visā mačā.

Grīns tomēr nepadevās un parūpējās par saistošu cīņas turpinājumu, uzvarot piecos nākamajos freimos. Īpaši jāuzteic Grīna centība 14. freima beigās, kad viņam jau bija nepieciešams snūkers. Viņš atrada vienu snūkeru, sagaidīja Mērfija kļūdu, tad izveidoja vēl vienu, no kura Mērfijs nespēja izkļūt nevienā no četriem mēģinājumiem. Bet beigās Grīns raidīja lūzā rozā bumbu un panāca 9:5. Vēl divi Ziemeļīrijas pārstāvja uzvarēti freimi tikai saasināja intrigu. Taču 17. freima sākumā Grīnam sanāca neveiksmīgs uzbrukums, kā rezultātā tika atstāta laba pozīcija pretiniekam. Mērfijs spēja saņemties, izveidot 87 punktus lielu sēriju un varēja atviegloti nopūsties – 10:7.

Tāpat šodien tika uzsākts pirmais mačs 2. kārtā. Marks Allens un Marks Deiviss jau aizvadījuši pirmo sesiju, un pēc tās vadībā ar 5:3 atrodas Allens. Pirmajos divos freimos labāks bija Deiviss, bet tad sekoja Allena prettrieciens – pieci uzvarēti freimi pēc kārtas. Jāatzīmē, ka 6. freimā Allens iespēja 146 punktu sēriju, kas šobrīd ir labākā šajā čempionātā. Varēja būt maksimums, taču pēc sestās iesistās sarkanās bumbas, Allenam neizdevās atrast koridoru izejai uz melno, un nācās vien spēlēt rozā bumbu. Pirmās sesijas pēdējā freimā ar 80 punktus lielu breiku pārāks bija Deiviss.

     [+] [-]

, 2010-04-22 20:29, pirms 14 gadiem
Grīns malacis, nepadevās. No 1-7 uz 7-10 nav joka lieta.
Un Marku cīņā Deiviss izskatās spēcīgs. Vai šis ir viņa ''atvēršanās'' turnīrs? Redzēsim...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-23 10:27, pirms 14 gadiem
Cik noprotu, tad Mērfija nākamais pretinieks ir Dings Junhujs. Domāju, ka Dings arī uzvarēs.