Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Selbijs apspēlē Dohertiju

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Selbijs apspēlē Dohertiju
Marks Selbijs

Pasaules ranga 7. numurs Marks Selbijs iekļuvis 2010. gada pasaules snūkera čempionāta 2. kārtā. Pirmajā cīņā viņš pieveica 1997. gada pasaules čempionu Kenu Dohertiju – 10:4.

Vakardienas sesijā Selbijs pār Dohertiju bija ieguvis triju freimu pārsvaru – 6:3. Šodien tikai no paša Dohertija bija atkarīgs, vai izdosies saglabāt kādu intrigu šajā mačā. Neizdevās...

Pirmajos divos sesijas freimos uzvarēja Selbijs un vēl vairāk palielināja pārsvaru. Tad Dohertijs gan guva vienu panākumu, vispirms atzīmējoties ar 61 punkta breiku, bet ar pēdējām krāsainajām bumbām piespiežot pretinieku atteikties no tālākiem snūkerošanas mēģinājumiem. Bet tas arī viss, kas bija pasaules eksčempiona spēkos. Spēles 13. freimā labāks atkal bija Selbijs, bet pēc pārtraukuma ar 81 punkta breiku pielika punktu cīņai un izcīnīja ceturto uzvaru sešās abu savstarpējās tikšanās reizēs.

Jāpiebilst, ka mača pēdējā freimā Selbijs spēlēja pēc maksimālā grafika, taču līdzīgi kā vakar Allenam sasniegt 147 punktu atzīmi viņam neizdevās.

Līdzvērtīga spēkošanās šodien bija vērojama 1. kārtas mača pirmajā sesijā starp Marko Fu un Martinu Gouldu. Vadībā ar rezultātu 5:4 izvirzījies Fu. Katrs no spēlētājiem šajā sesijā iespēja arī pa century breikam (Fu – 112, Gouldam – 103). Šis mačs tiks turpināts pirmdien, plkst. 12:00.

     [+] [-]

, 2010-04-18 19:04, pirms 14 gadiem
Fu turpina spēlēt švaki. No Dohertija arī gaidiju pretestiibu

  +2 [+] [-]

, 2010-04-18 19:26, pirms 14 gadiem
Jā,pārliecinoši! Ar nepacietību gaidu Hendry-Zhang,ļoti interesants jauneklis! Un,protams,rītdienu C'mon Ronie! Vembo ari nopietns pretinieks! Snukera svētki turpinās!

     [+] [-]

, 2010-04-18 20:43, pirms 14 gadiem
Nu Dohertijs "nolūza" jau kādu pusotru gadu atpakaļ, tā kā sagaidīt pārsteigumu pret ļoti motivēto Selbiju praktiski neiespējami. Varēja jau vairāk pamocīt, bet nu izskatās, ka Dohertijam tikai viens ceļš pa reitinga kāpnēm - uz leju.
Fu gan jau ka izlīdīs, bet Hendrijam gan var sanākt iesprngt. Ķīnietis sākumā bija apmulsis, nav jau brīnums 18gadi, tāda atmosfēra un tāds pretinieks, bet pēc tam...njā Hendrija faniem nāksies panervozēt