Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Allens pieveic Fordu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Allens pieveic Fordu
Marks Allens

Šefīldā notiekošā 2010. gada pasaules čempionāta snūkerā nākamajā kārtā vietu nodrošinājis Ziemeļīrijas labākais spēlētājs Marks Allens, kurš 1. kārtas mačā ar rezultātu 10:4 pieveica Tomu Fordu.

Pēc vakar aizvadītās pirmās sesijas Allens atradās pārliecinošā vadībā ar 8:1, un no uzvaras visā mačā viņu šķīra tikai divi freimi. Tātad – sunim jau bija pārkāpts, atlikusi vairs tikai aste... Turpretim Fordam šīsdienas galvenais uzdevums bija izdzīvot līdz sesijas pārtraukumam, kas varbūt vēl pavērtu kaut nelielas izredzes uz lūzuma panākšanu.

Allens otro sesiju uzsāka ne visai pārliecinoši, un trijos no pirmajiem četriem sesijas freimiem nespēja konkurēt ar Fordu. Līdz ar to pēdējais ar uzdevumu bija ticis galā, taču tik un tā viņa izredzes kaut ko mainīt cīņas gaitā bija visai niecīgas. Nekādi brīnumi arī nenotika. Pēc pārtraukuma Fordam bija iespējas vēl nedaudz pagarināt maču, taču tās netika izmantotas, un Allens ar 72 punktu sēriju nokārtoja pēdējās formalitātes, nodrošinot sev vietu čempionāta nākamajā kārtā.

Šodien tiks izspēlētas vēl triju maču otrās sesijas un uzzināti vēl trīs 2. kārtas dalībnieki.

     [+] [-]

, 2010-04-18 16:29, pirms 14 gadiem
Salika bez variantiem. No Fu gan gaidu ko vairāk