Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Higinss: ''Izcilākā uzvara manā karjerā''

Higinss: ''Izcilākā uzvara manā karjerā''
Džons Higinss svin uzvaru Apvienotās Karalistes čempionāta izšķirošajā freimā
Foto: PA Wire/Scanpix

Pēc uzvaras izcīnīšanas Apvienotās Karalistes snūkera čempionāta finālā pār velsieti Marku Viljamsu Džons Higinss atzina, ka šis bija izcilākais brīdis viņa sportista karjerā. Līdz ar uzvaru otrajā prestižākajā sezonas turnīrā skots atgriezies pasaules pirmā numura godā.

Higinss finālmačā līdz 10 uzvarētiem freimiem bija nonācis zaudētājos ar 5:9, taču spēja atgūties un izcīnīt laimīgu uzvaru izšķirošajā partijā. Līdz ar to viņš kļuvis tikai par ceturto spēlētāju snūkera vēsturē, kuram izdevies izcīnīt uzvaru Apvienotās Karalistes čempionātā vismaz trīs reizes. Līdz šim to iespējuši Stīvs Deiviss (sešas uzvaras), Stīvens Hendrijs (piecas) un Ronijs O'Salivans (trīs).

"Būt atpakaļ apritē un uzvarēt man nozīmē visu. Šis bija labākais brīdis manā karjerā," emocijas neslēpa trīskārtējais pasaules čempions Higinss. Atgādinām, ka Telfordā notiekošais turnīrs bija tikai trešais, kurā piedalījās skotu spēlētājs pēc sešu mēnešu diskvalifikācijas. Iepriekš viņš piedalījās divos EPTC posmos, kur vienā uzvarēja, bet otrā finālā zaudēja. Līdz ar to viņa kontā ir 18 uzvaras pēdējos 19 mačos.

"Līdz rezultātam 5:9 mani vienkārši apspēlēja. Man jau bija nojausma, ka Marks [Viljamss] spēlēs savu labāko spēli, un viņš diktēja spēles gaitu. Es nekad nepadodos, taču šoreiz likās, ka līdz uzvarai pārāk tāls ceļš ejams. Pat pie 7:9 viņš izskatījās mierīgs un nosvērts. Ja ne brūnā bumba, viņš noteikti izšķirošajā freimā būtu sasitis visu. Marks nav no tiem, kurš padodas.''

Izmantotie resursi:
World Snooker | Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-12-15 02:59, pirms 14 gadiem
Buus gruuti atguut cienju no lielas daljas snookera fanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-15 08:34, pirms 14 gadiem
Cilvēkiem ir īsa atmiņa. Rādīs brīnumus un gandrīz viss tiks piedots!

     [+] [-]

, 2010-12-15 08:58, pirms 14 gadiem
Manaas aciis cienju vinjs nav zaudeejis un nezaudees ir un paliek labaakais siibriiza snuukerists

     [+] [-]

, 2010-12-15 09:05, pirms 14 gadiem
Jā, interesanti... Pie 5:9 tie, kas ticēja Higinsa spējām, droši vien varēja kļūt stāvus bagāti, no otras puses, snūkerā tādu biznesa plānu realizēt ir grūti, gandrīz neiespējami... "Vai mans klients varētu zaudēt freimu?"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-12-15 17:26, pirms 14 gadiem
nēpriecājies par agru džonij, cerams to uzvaru tev vēl anulēs