Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Robertsons: "Finālā sagaidu smagu cīņu"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Robertsons: "Finālā sagaidu smagu cīņu"
Nīls Robertsons
Foto: Lauris Bērziņš

Austrālietis Nīls Robertsons pēc gūtā panākuma 2010. gada pasaules snūkera čempionāta pusfinālā preses konferencē atzina, ka šobrīd izjūtot nelielu atvieglojumu, taču piebilstot, ka grūtākā cīņa vēl esot priekšā.

"Fināla sasniegšana šādā prestižā turnīrā, kāds ir pasaules čempionāts, ir nozīmīgs sasniegums, tomēr savas gūtās uzvaras reitinga turnīros pagaidām vērtēju augstāk," teica Robertsons. "Tomēr vienlaikus uzskatu, ka čempionātā es it kā vairāk reprezentēju savu valsti. Man tika teikts, ka, iespējams, manu spēli rādīs tiešraidē Austrālijā, un tas arī bija kā neliels papildus slogs, kurš nu ir nost no maniem pleciem."

"Neatkarīgi no tā, ar ko man būs jāspēlē finālā, sagaidu smagu cīņu," prognozēja Robertsons. "Marks [Selbijs] viennozīmīgi ir pasaules līmeņa spēlētājs. Arī Greiems [Dots] pēdējā laikā ir progresējis, turklāt viņš šeit ir arī iepriekš triumfējis. Protams, varbūt tas nenotika tāda stila spēlē, kādu varētu sagaidīt finālā. Taču nākamajā gadā viņš spēlēja lielisku uzbrukuma snūkeru ar lieliem breikiem. Pēc tam viņam bija problēmas personiskajā dzīvē, taču izskatās, ka viņš ar tām ticis galā un atkal ir tikpat spēcīgs kā agrāk."

Savukārt zaudējušais pusfinālists Alisters Kārters teica atzinīgus vārdus par savu pretinieku: "Nīls [Robertsons] spēlēja labi, un īpaši spēcīgs viņš bija aizsardzībā. Kad tika pie labām pozīcijām, tad arī viņa uzbrukums bija līmenī. Tāpat viņš parādīja arī augstu precizitāti tālajos sitienos, vienīgi varbūt pēdējā sesijā viņam tajos tik labi neveicās."

"Pats ar savu sniegumu varēju būt apmierināts tikai kādā pusducī no visiem freimiem," piemetināja Kārters.

     [+] [-]

, 2010-05-01 22:17, pirms 14 gadiem
Robertsonam jāuzvar!
Labu spēli rāda, pēc neveiksmīgā sākuma pret Goldu!