Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1593, Did:0, useCase: 3

"Skrien Latvija" otrajam posmam pieteikušies jau vairāk nekā 1000 skrējēju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Skrien Latvija" otrajam posmam pieteikušies jau vairāk nekā 1000 skrējēju
Foto: skrienlatvija.lv

Līdz skriešanas seriāla "Skrien Latvija" otrajam posmam Biķernieku pusmaratonam atlikušas nedaudz mazāk kā desmit dienas. Par pazeminātu maksu Biķernieku pusmaratonam var pieteikties līdz 23. aprīlim, informē pasākuma organizatori.

Pēc tam pieteikties varēs tikai sacensību EXPO laikā, kā arī sacensību dienā reģistratūrā, turklāt, dalības maksas pieaugs. Kā ierasts, dalībniekiem pieejamas vairākas distances – pusmaratons, 11 km "Nike" skrējiens, 5.5 km tautas skrējiens, SEB bērnu skrējieni un nūjošana. Sīkāka informācija pieejama www.bikerniekupusmaratons.lv un www.skrienlatvija.lv.

Lieliska iespēja tiem, kas paši sacensībās nestartēs, bet grib izjust sacensību atmosfēru un palīdzēt dalībniekiem – līdz 21.aprīlim var pieteikties par brīvprātīgo palīgu. Par labi padarītu darbu un aktīvu iesaistīšanos organizēšanas procesā, organizatori apsola Brīvprātīgo vienotības T-kreklu un sacensību dalībnieku maltīti.

Savukārt dalībniekiem jāatceras par "burkāniņiem" jeb papildus labumiem – viens no vilinošākajiem paredzēts visiem, kas sasniegs finišu "Nike" 11 kilometru distancē - trīs no dalībniekiem, kam paveiksies izlozē, tiks pie jauniem "Nike" apaviem. Tāpat viens "TOM TOM" sporta pulkstenis tiks izlozēts starp visās distancēs finišējušajiem, bet vēl trīs dalībniekiem tiks dāvanu kartes no palīdzi.lv (preces medicīnai un profilaksei). Būs arī citas pārsteiguma balvas no sadarbības partneriem un atbalstītājiem.

Īpaši padomāts arī par bērniem – visām atvasēm SEB dzīvības apdrošināšana, baloni, konfektes un cepurītes, kā arī atrakcijas bērniem bez maksas.

"Skrien Latvija" otrais posms notiks 27.aprīlī. Šobrīd sacensībām Biķerniekos pieteikušies vairāk kā tūkstotis dalībnieku. Visvairāk pulcē pusmaratons, kurā dalību apstiprinājuši vairāk nekā 500 dalībnieki, un 11 km "Nike" distance, kurā pagaidām pieteikušies nedaudz virs 300 dalībniekiem.

Sacensības organizē biedrība „Sporta klubs SportLat” komanda, sadarbībā ar Biķernieku komplekso sporta bāzi un Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu.

Informāciju sagatavoja:
Biedrība "Skrien Latvija"
info@skrienlatvija.lv
Tālr. 67291526